Zoekresultaat 1 - 10 van 37 resultaten

 • Jaarmarkt standplaats

  Elk jaar vindt in de zomerperiode de jaarmarkt plaats in het centrum van Venray. De inschrijving voor de jaarmarkt van 22 juli 2024 is gesloten.

 • Winkels en weekmarkt

  Bekijk de openingstijden van de winkels en de weekmarkt. Vraag als winkelier ontheffing aan voor de openingstijden van uw winkel.

 • Noodopvang evenementenhal Venray

  Na een dringende oproep van de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de Commissaris van de Koning in Limburg, heeft Burgemeester Michiel Uitdehaag besloten de evenementenhal in Oostrum weer in te laten richten als noodopvangvoorziening vanwege de opvangcrisis. In de evenementenhal komen maximaal 350 asielzoekers. De noodopvang in de evenementenhal wordt in eerste instantie voor twee jaar geopend, met mogelijkheid tot verlenging.

 • Kappen of planten van bomen

  Wilt u een boom kappen? Soms heeft u daar een omgevingsvergunning voor nodig. Bijvoorbeeld als het gaat om monumentale of waardevolle bomen. Een boom planten mag altijd, maar er gelden wel enkele regels.

 • Internationale werknemers

  In de gemeente Venray werken veel internationale werknemers in allerlei sectoren, zoals landbouw en logistiek. Veel van hen wonen ook hier. Als gemeente hebben wij de verantwoordelijkheid om te zorgen voor goede leefomstandigheden van alle mensen die in Venray wonen en werken. Ongeacht afkomst of achtergrond. Daarom hebben we bijvoorbeeld beleid, een speciale app en een meldpunt.

 • Wateroverlast

  Zware regenbuien kunnen zorgen voor overlast in en om het huis, maar ook in straten door bijvoorbeeld een verstopte riolering. Lees hieronder waar u terecht kunt als u last heeft van wateroverlast.

 • Omgevingsvergunning

  Heeft u (ver)bouw- of sloopplannen? Denk aan een carport, aanbouw, dakkapel, schuur, tuinhuis, het kappen van een boom of aanpassingen aan uw bedrijf? Doorloop onderstaande stappen om erachter te komen of u een omgevingsvergunning nodig heeft en hoe u deze aanvraagt.

 • Alcoholvergunning

  Wilt u alcohol verkopen of schenken? Dan heeft u een alcoholwetvergunning of ontheffing nodig.

 • Werkgeversdienstverlening

  Heeft u vragen over personele vraagstukken, advies bij de invulling van personeel of wilt u in graag een persoonlijk gesprek over een ander onderwerp op het gebied van werkgeverschap? Dan kunt u terecht bij de adviseur Werkgeversdiensten & SROI.

 • Pilot ondernemingsplan

  Bent u agrariër en wilt u een duurzaam plan maken voor uw bedrijf? Als agrarisch ondernemer kunt u met (financiële) ondersteuning van de overheid uw eigen ondernemingsplan maken