Zoekresultaat 1 - 10 van 19 resultaten

 • Declareren Westerwoldse bonnen of complimenten

  Soms geeft de gemeente Westerwoldse een cadeaubon of compliment uit. Mensen kunnen de bon uitgeven bij ondernemers in de gemeente Westerwolde. Als ondernemer declareert u de bon zo spoedig mogelijk bij de gemeente. U krijgt het geld dan terug.

 • Koninklijke Onderscheiding

  Kent u iemand uit de gemeente Westerwolde die een Koninklijke onderscheiding verdient? U kunt hem of haar voordragen via de gemeente.

 • Hulp bij opgroeien

  Als opgroeien of opvoeden (even) niet goed gaat kunt u als ouder, verzorger of jij als kind, informatie en advies krijgen bij het Centrum Jeugd, Gezin en Veiligheid (CJGV).

 • Beschermd wonen aanvragen

  Bent u of kent u iemand die door psychische problemen niet alleen kan wonen? Met Beschermd wonen krijgt u een veilige woonomgeving. Woonruimte in een instelling of een woongroep. Of begeleiding aan huis.

 • Bezwaar maken

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u meestal bezwaar maken. In het besluit zelf is vaak aangegeven of bezwaar maken in uw geval mogelijk is. Bezwaar maken tegen een besluit doet u per brief binnen 6 weken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met het besluit op uw bezwaar? Dan kunt u een beroepschrift indienen, meestal bij de rechtbank Noord-Nederland.

 • Forensenbelasting

  Woont u niet in onze gemeente? Maar heeft u meer dan 90 dagen een gemeubileerde woning tot uw beschikking? Dan betaalt u forensenbelasting. Hiervoor krijgt u ieder jaar een aanslag.

 • Opgeven voor leefstijlcoaching (GLI)

  Fit en gezond worden is niet altijd makkelijk. Wij helpen u graag. U kunt meedoen aan een Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). De GLI duurt 2 jaar. In die periode wordt u begeleid door een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diƫtiste. U meldt zich aan via uw huisarts of medisch specialist. Meedoen kost niets en u betaalt geen eigen risico.

 • Ik zoek personeel, wat doet Afeer?

  Afeer is het werkleerbedrijf voor de gemeenten Westerwolde, Oldambt en Pekela. Afeer bemiddelt ook voor mensen met een uitkering (SW, afspraakbanen). Zoekt u personeel, of detachering? Of wilt u iets vragen? Neem vrijblijvend contact op met senior werkgeversadviseur Jolanda Krishof.

 • Soorten graven

  Er zijn verschillende soorten graven die u kunt kiezen voor uw overleden dierbare.

 • Klacht indienen

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord hebt gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is? Dan kunt u een klacht indienen. De gemeente behandelt uw klacht vertrouwelijk. Het kan zijn dat wij vragen uw klacht mondeling toe te lichten. U krijgt van ons een bericht met de beslissing op uw klacht.