Zoekresultaat 91 - 100 van 101 resultaten

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen hier om vragen. Er zijn 2 soorten bewijs van in leven zijn.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  De gemeente houdt uw persoonsgegevens bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Verschillende organisaties kunnen deze gegevens ontvangen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld of u kinderen heeft of een rijbewijs. Als u niet wilt dat bepaalde organisaties uw persoonsgegevens krijgen, kunt u de gemeente om geheimhouding vragen.

 • Subsidie voor woningisolatie (tijdelijk gesloten)

  Eigenaren van een slecht geïsoleerde woning met een WOZ-waarde lager dan € 429.300,- (peildatum 1 januari 2022) kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Bijvoorbeeld voor het isoleren van het dak, de vloeren, muren en glas. Wij betalen maximaal € 700,- van de kosten voor isolatiemaatregelen.

 • Naamgebruik veranderen

  Als u getrouwd bent (geweest) of een geregistreerd partnerschap heeft (gehad), dan kunt u de geslachtsnaam (achternaam) van uw echtgenoot/partner gebruiken. Dit heet naamgebruik.

 • Legaliseren handtekening

  Als u moet bewijzen dat uw handtekening op een document echt van u is, dan kunt u die laten legaliseren.

 • Melden zorgfraude

  Twijfelt u of de rekening van uw zorgaanbieder wel klopt? Krijgt u of iemand anders niet de zorg waarvoor wordt betaald? Komt een zorgverlener minder vaak dan is afgesproken. Dan kan er sprake zijn van fraude. Dit soort situaties kunt u bij ons melden. Want wij vinden het belangrijk dat inwoners de zorg krijgen die ze echt nodig hebben en daar recht op hebben.

 • Parkeervergunning voor gehandicapten in Arnhem

  Gemeente Arnhem werkt met kentekenparkeren. Dat betekent dat alle parkeerders hun kenteken digitaal aanmelden via de parkeerautomaat, belparkeren of via de parkeervergunning.

 • Scheidingsloket

  Het Digitaal Scheidingsloket  is er voor iedereen in onze regio die uit elkaar gaat of met een scheiding te maken heeft en zit met vragen of zorgen. 

 • Toekomstbestendig Wonen Lening voor VvE’s

  De Toekomstbestendig Wonen Lening VvE’s is voor Vereniging van Eigenaars die hun gebouw duurzaam willen maken. De lening heeft een lage rente en kunt u gebruiken voor veel soorten verbeteringen. Bereid u voor voordat u de lening aanvraagt. Op de website van SVn staat een stappenplan.

 • Loterij

  Organiseert u een loterij? Dan heeft u een loterijvergunning nodig.