Zoekresultaat 101 - 110 van 110 resultaten

 • Individuele inkomenstoeslag

  Leeft u al lange tijd van weinig inkomsten? En heeft u geen zicht op een hoger inkomen? Dan kunt u misschien een individuele inkomenstoeslag krijgen. Dit is een bedrag dat u vrij mag besteden.

 • Kinderopvang

  Zoekt u opvang voor uw kind? Een kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang, een gastouder of gastouderbureau?

 • Speelautomaten

  Plaatst u een kansspelautomaat in uw horecabedrijf, dan heeft u een aanwezigheidsvergunning nodig op grond van de Wet op de Kansspelen.

 • Afval van dorpsfeesten en wijkfeesten

  De dorpen in Noordoostpolder houden jaarlijks dorpsfeesten en er zijn ook wijkfeesten. Het afval daarvan hoort natuurlijk in de afvalcontainer en moet netjes worden afgevoerd. Als het afval blijft liggen wordt dat zwerfvuil. De gemeente regelt en betaalt maximaal eens per jaar containers voor afval van een dorpsfeest of wijkfeest.

 • Zorgaanbieders en PGB

  De gemeente heeft contracten gesloten met diverse zorgaanbieders. Met hen zijn afspraken gemaakt over zaken als kwaliteit, levertijd en tarieven. Medewerkers van het Sociaal Loket vertellen u bij welke zorgaanbieder u terecht kunt. De zorg en ondersteuning die deze zorgaanbieders niet bieden, kunt u zelf regelen via een persoonsgebonden budget.

 • Bewijs van in leven zijn of attestatie de vita

  Een pensioenfonds of uitkeringsinstantie kan vragen om een bewijs dat u in leven bent. Dit is een officiƫle verklaring dat u in leven bent op het moment dat u de verklaring aanvraagt. U kunt een bewijs van in leven zijn of een attestatie de vita aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Ter inzage

  Bestemmingsplannen die momenteel ter inzage liggen

 • Meldpunt problemen met verhuurder

  Huurt u een woning in de gemeente Noordoostpolder? Of bent u op zoek naar een huurwoning? En hebt u een klacht over een verhuurder of verhuurbemiddelaar? U kunt op deze pagina een melding doen over ongewenst verhuurgedrag. Huurt u van een woningcorporatie? Meld uw klacht dan bij de woningcorporatie.

 • Bestemmingsplan

  Wilt u weten of u op een bepaalde plek in de Noordoostpolder mag bouwen of verbouwen? Vraagt u zich af of u ergens een winkel mag openen, of een bedrijf mag vestigen? Deze informatie vindt u in het bestemmingsplan van het gebied.

 • Vertrek naar buitenland doorgeven

  Gaat u emigreren? Of verwacht u minimaal 8 maanden in het buitenland te gaan wonen? Dan moet u zich uitschrijven bij de gemeente. Geef uw vertrek uiterlijk 5 dagen voor uw vertrekdatum door.