Zoekresultaat 141 - 149 van 149 resultaten

 • Watersport beoefenen en aanbieden

  Biedt u watersportactiviteiten aan, dan bent u verplicht dit aan ons te melden. Doe dit uiterlijk 15 dagen van tevoren via de mail. Watersport beoefenen mag aan de kust van Zandvoort tussen 15 april en 1 oktober alleen in bepaalde zones. Deze zones worden met borden bij de strandafgangen aangegeven.

 • Ligplaats voor uw boot op het strand

  Voor het aanleggen van uw boot of catamaran op het strand hebt u een ligplaatsvergunning nodig. Dit geldt ook voor commerciƫle vaartuigen (pendeldienst en bananenboot). U kunt online een vaste ligplaats aanvragen of een dagligplaats waarbij u dagelijks mag aanleggen maar uw boot 's nachts moet weghalen. Er is beperkt plek.

 • Contact en openingstijden

  Wij helpen u graag aan de centrale balie. U maakt een afspraak op de pagina van het product dat u nodig hebt, bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs. Hebt u een vraag of opmerking dan kunt u ons bellen of uw vraag mailen.

 • Taxivervoer Wmo

  Kunt u niet meer autorijden en zelfstandig met het openbaar vervoer reizen? Dan kunt aangepast vervoer aanvragen, zoals een pas voor de RegioRijder. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast aan wat u nodig hebt.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Voor sommige beroepen hebt u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Dit is een bewijs van goed gedrag. Bijvoorbeeld als u gaat werken in het onderwijs of de kinderopvang. Een VOG vraagt u aan bij Dienst Justis. De werkgever of instantie die de VOG van u vraagt, moet de aanvraag eerst klaarzetten in het systeem.

 • Werkparkeervergunning

  Als u tijdelijk in Zandvoort werkzaamheden uitvoert, bijvoorbeeld als aannemer, dan kunt u een werkparkeervergunning aanvragen. Met deze vergunning parkeert u voor een bepaalde periode in Zandvoort (niet in Bentveld) zonder dat u hoeft te betalen bij de parkeerautomaat of via een parkeerapp. U vraagt de werkparkeervergunning aan via ParkeerService.

 • Afval op straat of in het groen

  Geef online door als u buiten afval ziet liggen waar het niet hoort. Zoals op straat, in een park of op een andere plek in de openbare ruimte. Ook een te volle openbare prullenbak kunt u melden. Waar mogelijk ruimen wij het afval op.

 • Verzoek tot schadevergoeding

  Hebt u schade geleden en vindt u dat wij hiervoor verantwoordelijk zijn? Dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. Het gaat bijvoorbeeld om schade aan uw auto door een slechte weg, schade doordat u bent gevallen over een losse stoeptegel of schade door een omgevallen boom of losse tak.

 • Tip of suggestie

  Wij ontvangen graag uw tips of verbetersuggesties voor het dorp of uw buurt. Dat mag over alles gaan. Bent u het niet eens met onze beleidskeuzes, dan horen we graag van u hoe het beter kan.