Zoekresultaat

151 - 160 van de 164 Resultaten
Toon producten van Duiven
 • Algemene informatie over het COVID-19 virus

  In Nederland zijn al veel mensen getroffen door het coronavirus (COVID-19). De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. De gemeente Duiven werkt nauw samen met betrokken partijen.

 • Vragen over uw belastingaanslag / WOZ-waarde

  Heeft u vragen over uw belastingaanslag, of kloppen de gegevens niet? Dan kunt u de gemeente daarover vragen stellen. In een informeel contact wordt uw vraag behandeld en worden eventuele correcties zo spoedig mogelijk doorgevoerd.

 • Vergoeding planschade

  Lijdt u schade doordat er in de buurt van uw woning of bedrijfsgebouw wordt gebouwd? Is uw pand minder waard geworden of loopt u inkomsten mis? En paste deze bouw eerst niet in het bestemmingsplan en nu wel door een maatregel van de gemeente? Dan kunt u een vergoeding van planschade aanvragen bij de gemeente.

 • Bewijs van in leven zijn

  Vraagt uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs dat u in leven bent? Dan kunt u een bewijs van in leven zijn (attestatie de vita) aanvragen. Heeft u een brief van uw pensioenfonds? Dan vraagt u het bewijs gratis aan. Een bewijs van in leven zijn vraagt u online aan met DigiD. Het bewijs wordt u vervolgens binnen twee werkdagen per post toegestuurd.

 • Wob-verzoek

  Wilt u informatie opvragen over beleid van de gemeente? Dan kunt u een Wob-verzoek indienen. Vermeldt daarbij uw volledige contactgegevens en een zo specifiek mogelijke omschrijving van de documenten waarvan u wilt dat de gemeente ze openbaar maakt. Daarnaast mag u zelf aangeven op welke wijze u de documenten wilt ontvangen.

 • Tegengaan van laaggeletterdheid

  In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak kunnen de digitale vaardigheden verbeterd worden. Dat is 1 op de 6 mensen in Nederland. Instellingen kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten die de inwoners helpen bij het verbeteren van deze vaardigheden.

 • Parkeerontheffing blauwe zone

  Woont u in het blauwe zone gebied in het centrum van Duiven of heeft u er een bedrijf met cateringfunctie? Dan komt u voor een parkeerontheffing van de blauwe zone in aanmerking. Die vraagt u online aan bij de gemeente. Wilt u de ontheffing niet online aanvragen of heeft u geen DigiD dan kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer (0316) 279 111

 • Tweede paspoort

  Reist u veel naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of heeft u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Maak daarvoor online een afspraak. Na ongeveer een week kunt u het nieuwe paspoort zelf afhalen. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van bijvoorbeeld uw geboorte, huwelijk of echtscheiding? Vraag dan een uittreksel burgerlijke stand aan. U krijgt dan een kopie van de officiƫle akte. Een uittreksel burgerlijke stand vraagt u online aan met DigiD. Het uittreksel wordt u vervolgens binnen twee werkdagen per post toegestuurd.

 • Parkeren in Duiven

  In het centrum van Duiven geldt een blauwe parkeerzone. De straten 't Weike, 't Buske en de Van Schaikstraat zijn een zone voor vergunninghouders. Hier mag alleen worden geparkeerd met een geldige parkeervergunning. Deze vraagt u online aan bij de gemeente. Wilt u de vergunning niet online aanvragen of heeft u geen DigiD dan kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer (0316) 279 111. Verder gelden in de gemeente Duiven de normale parkeerregels.

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Acties