Zoekresultaat 161 - 170 van 177 resultaten

 • Jongerencoaches

  Als je jong bent, loop je soms al met grote vragen rond. Wat zijn mijn talenten en hoe maak ik mijn dromen waar? Of misschien heb je geldzorgen of schulden? Onze jongerencoaches en jongerenwerkers helpen je graag!

 • Flexwoningen Haveland

  Op het perceel aan de Pinkelseweg/hoek Dr. Langemeijerweg (onderdeel Haveland) worden maximaal 270 flexwoningen gebouwd in twee fases.

 • Afsluiting wegen

  De colleges van burgemeester en wethouders van Rheden en Rozendaal hebben op 28 mei 2024 het besluit genomen voor de gedeeltelijke afsluiting van wegen op de Posbank. Dit gaat in op 1 juli 2024 en geldt voor de weekenden, feestdagen en de maanden juli en augustus.

 • Brigitte – 1e lijnmedewerker KCC

  Brigitte is 1e lijnmedewerker bij het Klant Contact Centrum (KCC). Ondertussen zit ze al 9 jaar op haar plek in dit team. Binnen haar werk is ze de schakel tussen onze inwoners en onze collega’s: “wij zijn eigenlijk een spin in het web voor de hele gemeente”. Vanuit de inwoners komen de meest uiteenlopende vragen binnen, en hier mag het KCC dus elke keer een passend antwoord op vinden.

 • Veel gestelde vragen en antwoorden

  Bekijk de veel gestelde vragen en antwoorden rondom de afsluiting van de Posbank.

 • Peuteropvang

  In onze gemeente kunnen alle peuters van 2 tot 4 jaar 2 ochtenden per week naar de peuteropvang. Dat is een goede voorbereiding op de basisschool.

 • Uitslag verkiezing Europees Parlement 2024

  Hieronder vindt u de uitslag (per partij) van de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 6 juni 2024.

 • Meldpunt goed verhuurderschap

  Heeft u een probleem met uw verhuurder of woningcorporatie? Op deze pagina leest u de mogelijke stappen die u kunt ondernemen.

 • Freddy – HR-adviseur

  Freddy is HR-adviseur voor het ruimtelijk domein binnen onze gemeente. Binnen zijn werk staat het adviseren en ondersteunen van managers op het gebied van personeel en organisatie centraal: van werving en selectie, opleiding en ontwikkeling tot verzuimbegeleiding. Ook draagt hij bij aan organisatie brede projecten, zoals de implementatie van de Omgevingswet en strategische personeelsplanning.

 • Tuin- of snoeiafval

  U kunt uw tuinafval, ook wel snoeiafval genoemd, op verschillende manieren kwijt. U kunt voor € 5,00 een Green Bag kopen. Tuin- en snoeiafval dat niet in de container past, wordt dan gratis bij u opgehaald. Tuin- en snoeiafval dat niet in de container met de groene deksel past, kunt u zelf wegbrengen naar het recycleplein in Doesburg of laten ophalen door PreZero.