Zoekresultaat 181 - 186 van 186 resultaten

 • Geld of spullen inzamelen voor een goed doel

  Als u een collecte of (kleding)inzamelactie wilt houden, heeft u een collectevergunning nodig.

   

 • Sociaal team Aalsmeer

  Soms heeft u meerdere problemen waar u op eigen kracht niet uitkomt. Heeft u bijvoorbeeld een combinatie van lichamelijke klachten, voelt u zich eenzaam, bent u overbelast door mantelzorg of bevindt u zich in een moeilijke thuissituatie met uw kinderen? Dan kan het Sociaal team ondersteuning bieden.

  Bevindt u zich in zo’n situatie? Dan kunt u contact opnemen met bijvoorbeeld uw huisarts of een medewerker van het Sociaal loket. Het Sociaal loket, uw huisarts, school of een andere deskundige kan u doorverwijzen en aanmelden bij het Sociaal team van de gemeente. Het Sociaal team schakelt de juiste zorg voor u in en kijkt samen met u wat er nodig is om weer op eigen kracht verder te kunnen. U kunt zich niet zelf aanmelden bij het Sociaal team.

 • Sociaal team voor professionals

  Het Sociaal team biedt ondersteuning aan inwoners met problemen waar zij zelf niet uitkomen. Hier vindt u informatie over het Sociaal team voor professionals. Als professional kunt u online iemand aanmelden bij het Sociaal team.

 • Geheimhouding persoonsgegevens aanvragen

  In de basisregistratie personen (BRP) staan de persoonsgegevens van alle inwoners van de gemeente. De overheid mag deze gegevens gebruiken. Bijvoorbeeld voor kinderbijslag, studiefinanciering en pensioen. Soms worden uw gegevens ook aan anderen doorgegeven. Wilt u weten welke instellingen uw gegevens krijgen? Kijk dan op de website Wiekrijgtmijngegevens.nl.

 • Andere achternaam gebruiken

  Iedereen in Nederland heeft een achternaam. Deze is vastgelegd in de burgerlijke stand en staat ook in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente. Wilt u dat de gemeente en andere (overheids)organisaties u aanspreken met een andere achternaam? Dan kunt u hiervoor een verzoek indienen bij de gemeente waarin u woont.

  Uw achternaam wordt ook wel uw geslachtsnaam of geboortenaam genoemd. Bij vrouwen heet deze naam ook wel de meisjesnaam. Deze naam verandert niet als u gaat trouwen of geregistreerd partnerschap aangaat.

  Als u bij de gemeente een verzoek indient voor het wijzigen van uw naamgebruik, dan verandert de gemeente uw aanschrijfnaam. Uw officiële achternaam verandert niet.

  De gemeente en andere (overheids)organisaties gebruiken standaard uw aanschrijfnaam als zij u post sturen. De achternaam waarmee u bent geboren, blijft in uw officiële papieren staan (bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs).

  Stel: u heet J. de Wit en uw partner heet P. Jansen. Dan kunt u kiezen uit vier namen waarmee u wordt aangeschreven:

  • J. Jansen
  • J. de Wit
  • J. de Wit-Jansen
  • J. Jansen-de Wit

 • Straatfeest melden

  Bent u van plan een straatfeest te organiseren?Met dit formulier meldt u een straatfeest in Amstelveen. Geef aan waar een en ander plaatsvindt.De melding dient uiterlijk één week voor het straatfeest te worden ingediend. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.