Zoekresultaat

11 - 20 van de 251 Resultaten
Toon producten van Delft
 • Voorkeur opgeven

  Geef online uw voorkeur voor een trouwambtenaar op. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

 • Trouwambtenaar uit andere gemeente aanvragen

  Wilt u een trouwambtenaar uit een andere gemeente? Dan moet u deze persoon laten benoemen als eenmalig trouwambtenaar van de gemeente Delft.  Alleen trouwambtenaar andere gemeente U kunt alleen iemand laten benoemen die in een andere gemeente is benoemd en beëdigd als trouwambtenaar en daar ook regelmatig een huwelijk of partnerschap voltrekt. In Delft is het niet mogelijk om u te laten trouwen door een vriend of familielid die zelf geen trouwambtenaar is. Online Het benoemen van een trouwambtenaar regelt u online. Doe dit uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

 • Aangifte huwelijk

  Wilt u trouwen of een partnerschap aangaan? Dan moet u hiervan eerst aangifte doen. Dit heette vroeger 'in ondertrouw gaan'. De aangifte doet u in de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. In Delft kunt u online aangifte doen.

 • Partnerschap omzetten in huwelijk

  Een geregistreerd partnerschap kunt u bij de gemeente laten omzetten in een huwelijk. Maak voordat u langskomt een afspraak.

 • Andere taal ceremonie kiezen

  Heeft u een datum voor uw huwelijk of partnerschap gereserveerd, maar spreekt u of uw partner geen Nederlands? Dan kunt kiezen dat de trouwambtenaar het officiële gedeelte in het Engels, Frans of Duits spreekt.

 • Trouwboekje bestellen

  Heeft u een datum voor uw huwelijk of partnerschap gereserveerd? Dan kunt u tot 6 weken van tevoren een trouwboekje bestellen.

 • Carillonspel Nieuwe Kerk

  Trouwt u in het stadhuis? En wilt u bij aankomst en vertrek het carillon van de Nieuwe Kerk laten spelen? Dan kunt u dit online aanvragen.

 • Verklaring huwelijksbevoegdheid

  Gaat u trouwen in het buitenland? Dan heeft u mogelijk een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig. Hierin staat dat u volgens de Nederlandse wet in het buitenland mag trouwen met uw partner. De verklaring is opgesteld in meerdere talen.

 • Buitenlands huwelijk registreren

  Bent u in het buitenland getrouwd? Dan moet u uw huwelijk laten registreren bij de gemeente. Maak voordat u langskomt een afspraak.

 • Trouwdatum reserveren

  Wat leuk dat u in Delft gaat trouwen of een partnerschap aangaat! Heeft u een datum uitgekozen? Dan kunt u deze online reserveren. Inloggen doet u met uw DigiD. En het burgerservicenummer van uw partner.

Verfijn zoekopdracht

Digitaal aanvragen

Bevoegd gezag

Acties