Zoekresultaat 11 - 20 van 28 resultaten

 • Slopen

  Op deze pagina vindt u informatie over het slopen van een bouwwerk en het afvoeren van sloopafval.

 • Evenement organiseren

  Als u in Halderberge een evenement wilt organiseren zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking, dan moet u of een melding of een aanvraag doen voor een vergunning van een evenement. Een melding moet uiterlijk 14 dagen van te voren worden ingediend bij de gemeente, voor een vergunningsaanvraag is de termijn minstens 8 weken van te voren.

 • Omgevingsvergunning aanvragen

  Het aanvragen van een omgevingsvergunning gaat via het omgevingsloket.

 • Rijbewijs

  Wilt u uw rijbewijs vernieuwen? Regel dit online, dan ligt het rijbewijs na 2 werkdagen voor u klaar. Of maak een afspraak. Uw rijbewijs is dan na 5 werkdagen klaar. Voor afhalen van uw document, maakt u eenvoudig een afspraak.

 • Aansprakelijkheid bij schade

  Heeft u schade opgelopen? En is dat verwijtbaar aan de gemeente? U kunt de gemeente dan aansprakelijk stellen. Heeft u eigendommen van de gemeente beschadigd? Dan kan de gemeente u aansprakelijk stellen.

 • Ondernemersadvisering

  Hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming

 • Aanvragen rioolaansluiting

  Gaat u een nieuw huis of bedrijfsgebouw bouwen? Vraag op tijd een rioolaansluiting aan bij de gemeente. De rioolaansluiting van uw erfgrens tot aan het gemeentelijk hoofdriool wordt op uw kosten door de gemeente aangelegd.

 • Meteen melden

  Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Is er iets kapot in uw woonomgeving? Of hebt u ergens last van, bijvoorbeeld overlast van een evenement? Meld het ons meteen. Geef ook uw melding door over veiligheid in uw buurt. Ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Melding brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen

  Voor het gebruiken van een bouwwerk is in sommige gevallen een omgevingsvergunning of een melding Brandveilig gebruik nodig. Er is een gebruiksmelding nodig als er in een inrichting die geen bouwwerk is (bijv. een tent) 150 personen of meer aanwezig kunnen zijn.

 • Wonen in Halderberge

  Wonen in Halderberge, hét groene hart van de regio West-Brabant. Halderberge is een woongemeente met een unieke diversiteit aan kernen, bijzonder cultuurhistorisch erfgoed en een recreatieve en toeristische trekpleister. Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat zijn 5 dorpen met unieke kernkwaliteiten. Halderberge heeft veel te bieden: een woning of appartement in een gezellig dorp, een woning aan het water, nabij het bos of in het buitengebied. In Halderberge kan het allemaal!