Zoekresultaat 11 - 17 van 17 resultaten

 • Uittreksel persoonsgegevens BRP

  In de Basisregistratie Personen (BRP) staan gegevens van iedereen die in Nederland woont of heeft gewoond. U kunt een uittreksel van deze persoonsgegevens aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven. In het uittreksel staan in ieder geval uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Heeft u een uittreksel nodig voor een buitenlandse instantie, dan kunt u een uittreksel in meerdere talen krijgen. U kunt dit uittreksel online, persoonlijk of schriftelijk aanvragen bij de gemeente.

 • Melding openbare ruimte

  Kapot speeltoestel, zwerfvuil op straat, last van ongedierte, rioleringsproblemen, wateroverlast, achterstallig (groen)onderhoud of andere gebreken? U kunt een melding doen op de kaart van onze gemeente via Nedglobe.

 • Subsidie voor afkoppelen van de regenpijp

  Toekomstbestendig waterbeheer is belangrijker dan ooit. Om in de toekomst overlast te voorkomen, de grondwaterspiegel op peil te houden en verdroging te voorkomen, moet er iets gebeuren. Een simpele stap die u thuis kunt nemen, is het afkoppelen van uw regenpijp. Hierdoor stroomt het regenwater niet meer direct naar het riool, maar naar uw tuin, waardoor overstromingen worden voorkomen en uitdroging in de zomer wordt verminderd. Minder tegels in tuin, of andere zogenoemde erfverharders, helpt ook.

 • Asbest verwijderen

  Hier vindt u informatie over het verwijderen van asbest.

 • Afschrift (uittreksel) burgerlijke stand

  De burgerlijke stand is een afdeling van de gemeente. De burgerlijke stand maakt en bewaart officiƫle documenten van belangrijke gebeurtenissen. Deze documenten worden akten genoemd. Voorbeelden van akten zijn een geboorteakte, huwelijksakte, echtscheidingsakte en een overlijdensakte. U kunt een afschrift of uittreksel van een akte aanvragen bij de gemeente waar de akte is gemaakt. Een afschrift is een kopie van de akte met een stempel en handtekening van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Op een uittreksel staan alleen de persoonsgegevens.

 • Tourist Info Gennep

  Het historisch stadje Gennep, waar de Niers bij de ruine van het Genneper Huis de Maas instroomt en o.a. bekend door het keramiek, is een fantastische streek om te fietsen en te wandelen. Er is een wandelroutenetwerk, een stadswandeling met gids, maar ook diverse fietsroute's zoals die van het "Duits Lijntje"

 • Meldpunt zorgsignalen en fraude

  Twijfelt u of de juiste kwaliteit van zorg geleverd wordt of denkt u dat er iemand fraudeert? Meld dit bij de gemeente. Dit kan gemakkelijk en snel en als u wilt ook anoniem. Gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray werken samen. Uw zorgsignaal wordt afgehandeld bij gemeente Venlo.