Zoekresultaat 11 - 15 van 15 resultaten

 • Verkeer in Ter Borch

  Op de Borchsingel zijn zes permanente telpunten aangebracht. Met deze telpunten registreren en meten we het verkeer 24 uur per dag, zeven dagen per week. We tellen het aantal voertuigen en we meten de gereden snelheden.

 • Gemeentepagina

  Wij publiceren wekelijks een pagina met interessante gemeentelijke informatie in het huis-aan-huis verspreide weekblad Oostermoer. Wilt u de gemeentepagina graag iedere week digitaal ontvangen? Meld u dan aan en ontvang wekelijks de gemeentepagina in uw mailbox.

 • De tafel van de koren van gemeente Tynaarlo

  Als gemeente Tynaarlo vinden we het verenigingsleven erg belangrijk. Er zijn vele koren in de gemeente Tynaarlo en het is hoog tijd dat ze in het zonnetje worden gezet en gezien worden. De bezoekers van het gemeentehuis krijgen een overzicht van de koren die vermeld zijn in de gemeentegids. Mocht het dan bij de inwoners gaan kriebelen, kunnen zij zich aanmelden voor leuke lessen bij een van de koren in het nieuwe seizoen. 

 • Masterplan Eelde

  Het Masterplan dat advies- en ontwerpbureau includi voor het centrum van Eelde gemaakt heeft, is af. Het eerste exemplaar van het boekwerk waarin alle plannen staan, is door het college van B&W in ontvangst genomen. 

 • Vries Zuid

  In Vries Zuid wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het gaat om maximaal 75 woningen die in fases gebouwd gaan worden. Let op! Er zijn kavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie onder kavelaanbod.