Zoekresultaat 11 - 20 van 70 resultaten

 • Vluchtelingenpaspoort

  Vluchtelingen die in Nederland wonen en verblijven, kunnen een vluchtelingenpaspoort aanvragen. Voor een vluchtelingenpaspoort moet u door de Verenigde Naties (VN) erkend zijn als vluchteling.

 • Wandelen met de wethouder

  Wethouder Anna van Popering wil graag kennis maken met inwoners van Gouda. Wilt u iets vertellen over hoe u in uw werk of leven te maken iets met sociale onderwerpen waar de gemeente aan werkt? Zoals maatschappelijke ondersteuning, jeugd en welzijn, publieke gezondheid, integratie, burgerschap en diversiteit? Geef u dan op voor Wandelen met de wethouder! https://vimeo.com/745306965/1fc8409c26

 • Melding gebrek huurpand

  Als u een gebrek wilt melden aan een pand dat u van de gemeente huurt, dan kan dit via het huurportaal via onderstaande knop. Hier kunt u ook volgen hoe wij uw klacht of probleem afhandelen.

 • Herbegraven of alsnog cremeren

  Wilt u de overledene in een ander graf (op een andere begraafplaats) plaatsen? Of alsnog cremeren? Dan heeft u toestemming nodig van de gemeente.

 • Voor- en Vroegschoolse Educatie van 2,5 tot 4 jaar

  Veel kinderdagverblijven bieden extra ondersteuning aan bij de ontwikkeling van kinderen met een achterstand. Dit wordt Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) genoemd.

 • Vergunning seksbedrijf

  Wilt u een seksbedrijf beginnen? Dan heeft u een vergunning nodig. We raden u aan contact op te nemen met de gemeente als u van plan bent een vergunning voor een seksbedrijf aan te vragen. Hiervoor kunt u bellen met het team Bijzondere wetten via telefoonnummer 14 0182. We maken dan een afspraak om samen met u door te nemen wat…

 • Social return in aanbestedingen

  Bent u ondernemer of werkgever en wilt u een opdracht uitvoeren voor de gemeente? Dan vragen wij u om social return toe te passen. Bij opdrachten boven een bepaald bedrag is het zelfs verplicht. Op deze pagina leest u meer over social return, tips om de offerte of aanbesteding te maken en de stappen nadat u de opdracht heeft gekregen.

 • Bedrijf vestigen in Gouda

  Gouda is een aantrekkelijke stad om in te ondernemen. De stad ligt aan de A12/A20 midden in het Groene Hart dichtbij Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In het centrum is het verleden nog goed zichtbaar en er is veel energie in de stad. Gouda heeft een centrumfunctie voor gemeenten in de buurt en een diverse economie met veel mkb-bedrijven. De…

 • Huisvesting bijzondere doelgroep

  Werkt u bij een regionale hulpverlenersinstantie en valt uw cliënt binnen een bijzondere doelgroep? En heeft uw cliënt woonruimte nodig? Dan kunt u uw cliënt aanmelden voor woningbemiddeling in de regio Midden-Holland. Bij het aanmelden van een kandidaat geldt een aantal deelnamevoorwaarden. Deze voorwaarden gaan over de doelgroepen en over wat er nodig is om een aanvraag in te dienen. Ook…

 • Gouda werkt aan de stad

  Gouda werkt aan de stad om deze beter, toegankelijker en vooral ook aantrekkelijker te maken. De gemeente vindt het belangrijk dat u als bewoner op de hoogte bent van de werkzaamheden die er in uw directe woonomgeving plaatsvinden. Bekijk alle projecten in Gouda op dit moment.