Zoekresultaat 11 - 20 van 35 resultaten

 • Identiteitskaart (ID-kaart)

  Een identiteitskaart (ID-kaart) is een reisdocument en een identiteitsbewijs. Hiermee kunt u reizen naar de meeste landen in Europa. Op deze pagina leest u hoe u een identiteitskaart aanvraagt.

 • Geboorteaangifte

  Als een kind is geboren, doet de vader/erkenner, moeder of iemand die bij de bevalling aanwezig is geweest, aangifte van geboorte. Dat moet in de gemeente waar het kind is geboren.

 • Registering as a non-resident in The Netherlands

  If you are visiting the Netherlands to work or study, you will need a citizen service number (burgerservicenummer - BSN)

 • Passport

  A passport is both a travel document and a proof of identity. With a passport you can travel all over the world. This page tells you how to apply for a passport.

 • Adresonderzoek

  Wilt u iemand laten uitschrijven die niet meer op uw adres woont? Bijvoorbeeld omdat u steeds post krijgt voor oude bewoners? Of omdat iemand zich niet wil uitschrijven? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te starten. U kunt het adresonderzoek aanvragen met DigiD (start aanvraag (DigiD)) of anoniem (start aanvraag). Bij anoniem kunt u de velden met uw persoonsgegevens en e-mailadres leeglaten.

 • Aanpassing gegevens in de Registratie Niet Ingezetenen (RNI)

  U kunt een deel van uw gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) veranderen. Uw adres kunt u online wijzigen via het Digitaal Loket Verhuizen Buitenland. Andere gegevens wijzigt u bij de gemeente Goes als gemeente met een RNI-loket.

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuist u naar of binnen de gemeente Goes? Dan moet u dat online met DigiD melden bij de gemeente Goes. Verhuist u van de gemeente Goes naar een andere gemeente? Dan meldt u de verhuizing bij uw nieuwe gemeente. Let op: u moet dit niet gebruiken als u vanuit het buitenland naar Goes komt.

 • Uittreksel Registratie Niet-Ingezetenen (RNI)

  Een uittreksel RNI kunt u aanvragen als u in het buitenland woont of korter dan vier maanden in Nederland. Om een aanvraag te kunnen doen moet u wel ingeschreven staan in de RNI.

 • Huwelijksakte of akte geregistreerd partnerschap aanvragen

  Bent u in Goes getrouwd? Of heeft u in Goes uw partnerschap laten registreren? Dan kunt u hiervan een schriftelijk bewijs aanvragen. U krijgt dan een afschrift of uittreksel van de akte.

 • Gemeentegrond gebruiken

  Als u grond van de gemeente wilt gebruiken, hebt u toestemming nodig van de gemeente. Bijvoorbeeld als u gemeentegrond wilt gebruiken: - als tuin of wei; - voor opslag van bouwmaterialen; - om een container op te plaatsen. Als de gemeente akkoord gaat, mag u de grond gebruiken. De gemeente blijft wel eigenaar van de grond.