Zoekresultaat 11 - 20 van 237 resultaten

 • Nieuwsflits Ondernemend Rijssen-Holten!

  Via deze korte nieuwsbrief informeren wij u over allerlei zaken die te maken hebben met het ondernemerschap in onze gemeente. Nieuwsflits, 4 juli 2024 Nieuwsflits, 23 mei 2024 Nieuwsflits, 21 maart 2024 Wilt u deze nieuwsflits ook per mail ontvangen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier. Ik meld me aan voor de nieuwsflits Ondernemend Rijssen-Holten! Voor vragen of…

 • Loonkostensubsidie

  Werkgevers kunnen loonkostensubsidie aanvragen voor werknemers die een bijstandsuitkering krijgen en een arbeidsbeperking hebben. U vraagt loonkostensubsidie aan bij de gemeente.

 • Lommerdmarkt

  In de zomervakantie organiseert de gemeente op 5 donderdagen een Lommerdmarkt in het centrum van Rijssen. Op de Lommerdmarkt kunnen kinderen en volwassenen gebruikte spullen verkopen. In 2024 vinden de Lommerdmarkten plaats op: 25 juli 1 augustus 8 augustus 15 augustus 22 augustus Lommerdmarkt zonder afval Vanaf 2024 verduurzamen we de Lommerdmarkt. Daarom staan er geen afvalcontainers meer rond het…

 • Vuurwerk en carbid

  Tijdens oud en nieuw mag u vuurwerk afsteken en carbidschieten. U moet zich wel houden aan de hiervoor geldende tijden, de vuurwerkvrije zones en de voorwaarden voor het carbidschieten.

 • Betalingsregeling of kwijtschelding gemeentelijke heffingen

  Kunt u de gemeentebelasting niet of niet in 1 keer betalen? Dan kunt u betalen met een automatische incasso of een betalingsregeling of kwijtschelding aanvragen bij de gemeente. Doe dit zo snel mogelijk na ontvangst van de aanslag.

 • Afvalpas aanvragen

  Met de afvalpas kunt u afval storten op de afvalbrengpunten in Rijssen en Holten.

 • Bedrijfshuisvesting

  Bij de vestiging of verhuizing van een bedrijf houdt u rekening met regels omtrent bedrijfshuisvesting. Als u een bedrijfspand laat bouwen of verbouwen is er een aantal wetten waaraan u zich houdt. Aan het bedrijfspand zelf en de bedrijfsomgeving worden eveneens de nodige eisen gesteld. Op de website van het Ondernemersplein vindt u meer informatie.

 • Heeft u een plekje vrij?

  Dit is een project van het Participatiepact. Het Participatiepact is een initiatief van deondernemersverenigingen Kring Werkgevers Rijssen, Holtense Industrie Groep, businessclub Bijde Tijd, ontwikkelorganisaties, onderwijs en de gemeente Rijssen-Holten. Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) betaald werk krijgen. Want wij vinden dat in Rijssen-Holten iedereen die kan en wil werken, ook moet kunnen werken. Helpt u als ondernemer mee?

 • Welstand

  Met een schetsplan kunnen we onderzoeken of uw bouwplan haalbaar is.

 • Woonkostentoeslag

  Heeft u moeite met het betalen van de huur of hypotheek? U kunt misschien een tijdelijke bijdrage in de woonkosten krijgen. Vraag de woonkostentoeslag aan bij de gemeente.