Zoekresultaat 11 - 20 van 68 resultaten

 • Toekomstbestendig Wonen Lening

  Wilt u uw bestaande koopwoning of het pand van uw Vereniging van Eigenaren (VvE) verbeteren, maar heeft u hier het geld niet voor? Dan kan de Toekomstbestendig Wonen Lening interessant voor u zijn.De leningDeze lening heeft een aantrekkelijke rente en is mogelijk voor de volgende maatregelen:

 • Buitenlands rijbewijs omwisselen

  Heeft u een buitenlands rijbewijs en woont u in Nederland? Dan mag u eerst nog tijdelijk in Nederland rijden. Daarna moet u het rijbewijs omwisselen.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  U kunt een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen bij de gemeente. Een keuringsarts bepaalt na medisch onderzoek of u voldoet aan de voorwaarden. De kaart die u in Nederland krijgt, is een Europese gehandicaptenparkeerkaart. Hij is geldig in alle landen van de Europese Unie.BestuurderskaartEen bestuurderskaart staat op naam. U hoeft dus geen eigen auto te hebben om de kaart aan te kunnen vragen. Er hoeft ook geen kenteken op de kaart te staan. U moet wel een rijbewijs hebben.

 • Klachten over behandeling door ambtenaar of bestuurder

  Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Of vindt u dat u niet behoorlijk behandeld bent door een medewerker of bestuurder? U kunt hierover een klacht indienen.Zo werkt hetU kunt een klacht indienen als u vindt dat een persoon u onbehoorlijk heeft behandeld. Een klacht over de openbare ruimte, bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, kunt u doorgeven op de pagina Meldingen.U kunt uw klacht op 2 manieren indienen:

 • Aangifte doen van overlijden

  Als iemand is overleden moet u in korte tijd veel regelen. Onder andere aangifte van overlijden. Meestal gebeurt dit door de uitvaartondernemer.

 • Ecopremie bedrijventerrein Revelhorst 3

  Gaat u uw bedrijf vestigen op bedrijventerrein Revelhorst 3? Dan kunt u korting krijgen per gekochte vierkante meter bedrijfskavel als u duurzame maatregelen neemt voor het nieuwe bedrijfspand.

 • Subsidie voor cultuurinitiatieven

  Zutphen is, met de historische binnenstad als decor, dé plaats om cultuur te beleven en cultuur te maken. Daarom steunt de gemeente culturele en creatieve initiatieven met subsidie. Hiermee wil de gemeente stimuleren dat organisaties een bijdrage leveren aan de ambities uit de Cultuurnota 2021-2024: De stad als podium.

 • Gemeentepolis zorgverzekering

  De gemeente Zutphen heeft speciaal voor mensen met een laag inkomen een Gemeentepolis. Met deze zorgverzekering helpen wij u om uw zorgkosten te verlagen. De zorgverzekering is afgesloten bij Aevitae.Wilt u overstappen naar de Gemeentepolis van Aevitea? Vanaf 15 november kunt u dit doen via www.gezondverzekerd.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken met ons, dan helpen wij u bij het overstappen. U kunt bellen naar 14 0575.

 • Nieuwe rioolaansluiting op bestaande riolering

  Wilt u een woning aansluiten op het bestaande gemeenteriool? Dan kunt u een aansluiting aanvragen. Hoe werkt het? U kunt een aansluiting aanvragen als u de eigenaar bent van de woning. Ook kunt u iemand opdracht geven de aansluiting voor u aan te vragen. Let op: binnen een uitbreidings- en inbreidingsgebied vraagt de ontwikkelaar van het gebied de aansluiting aan. U hoeft als eigenaar van de woning niets te doen. De kosten voor de aansluiting zijn al meegerekend in de grondprijs.

 • Parkeervergunning zakelijk

  Ondernemers met een bedrijf in de binnenstad kunnen een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Ook scholen in de binnenstad kunnen dit doen.Met een zakelijke parkeervergunning mag u parkeren op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders. Een parkeervergunning is vanaf de aanvraagdatum 1 jaar geldig en kost €610,80.Soms zijn parkeerplaatsen tijdelijk niet beschikbaarOp sommige momenten zijn parkeerplaatsen niet beschikbaar. U kunt hier dan niet parkeren en uw auto kan verwijderd worden als die er toch staat: