Zoekresultaat 11 - 16 van 16 resultaten

 • Werk zoeken

  Bent u werkloos of wordt u binnenkort werkloos? Ferm Werk kan u helpen bij het zoeken naar een (nieuwe) baan.

 • Asbest verwijderen

  Wilt u asbesthoudende materialen verwijderen in of bij uw woning? Als u asbesthoudend materiaal gaat verwijderen moet u een sloopmelding doen bij de ODMH. Ook als u voor de verbouwing zelf geen vergunning hoeft aan te vragen, moet u altijd een sloopmelding doen als er asbesthoudend materiaal vrij komt.

 • Klacht

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord hebt gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is geweest? Heeft u opmerkingen over onze dienstverlening? Dan kunt u een klacht indienen.

 • Woo-contactpersoon

  Vragen over de Wet open overheid? Kunt u informatie met betrekking tot de Woo niet vinden? Of heeft u hulp nodig bij het indienen van een Woo-verzoek? Neem dan contact op met de Woo contactpersoon. Dit kan telefonisch, u kunt hiervoor bellen naar (0172) 522 522. Of vul het onderstaande contactformulier in.

 • Drank- en horecavergunning

  Als u een horeca- of slijtersbedrijf wilt starten of overnemen heeft u een drank- en horecavergunning nodig. Als u het horecabedrijf start moet u ook een exploitatievergunning hebben. Als er een andere leidinggevende in uw bedrijf komt werken hoeft u dit alleen te melden.

 • Bestemmingsplannen

  Bestemmingsplannen en procedures, structuurvisie, beleidsvisies