Zoekresultaat 11 - 20 van 71 resultaten

 • Contact over subsidies

  Heeft u een vraag over subsidies? Weet u niet bij welke subsidie uw idee of activiteit past en wilt u hierover met ons in gesprek? Of heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Wij adviseren u graag bij uw subsidie aanvraag. Vul hiervoor ons contactformulier in.

 • Internationale werknemers

  In de gemeente Venray werken veel internationale werknemers in allerlei sectoren, zoals landbouw en logistiek. Veel van hen wonen ook hier. Als gemeente hebben wij de verantwoordelijkheid om te zorgen voor goede leefomstandigheden van alle mensen die in Venray wonen en werken. Ongeacht afkomst of achtergrond. Daarom hebben we bijvoorbeeld beleid, een speciale app en een meldpunt.

 • Subsidie Innovatie Cultuur Venray

  Wilt u als culturele instelling eenmalig een unieke, innovatieve activiteit organiseren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidie Innovatie Cultuur Venray.

 • Wateroverlast

  Zware regenbuien kunnen zorgen voor overlast in en om het huis, maar ook in straten door bijvoorbeeld een verstopte riolering. Lees hieronder waar u terecht kunt als u last heeft van wateroverlast.

 • Periodieke subsidie dorps- en wijkraden

  Dorps- en wijkraden kunnen periodieke subsidie aanvragen voor activiteiten die ervoor zorgen dat inwoners zich verantwoordelijk voelen voor het behouden of verbeteren van de leefbaarheid in gemeente Venray.

 • Omgevingsvergunning

  Heeft u (ver)bouw- of sloopplannen? Denk aan een carport, aanbouw, dakkapel, schuur, tuinhuis, het kappen van een boom of aanpassingen aan uw bedrijf? Doorloop onderstaande stappen om erachter te komen of u een omgevingsvergunning nodig heeft en hoe u deze aanvraagt.

 • Bezwaar gemeentelijke belastingen en WOZ

  Tegen de aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-waarde kunt u online of schriftelijk bezwaar maken. Doe dit binnen zes weken na de datum op het aanslagbiljet.

 • Innovatiefonds Noord-Limburg

  Van 30 mei tot en met 30 augustus 2024 is het Innovatiefonds Noord-Limburg geopend. In deze periode kunnen ondernemers, onderzoeks- en onderwijsinstellingen een subsidieaanvraag doen voor innovatieve ideeën, plannen, projecten of pilots.

 • Alcoholvergunning

  Wilt u alcohol verkopen of schenken? Dan heeft u een alcoholwetvergunning of ontheffing nodig.

 • Werkgeversdienstverlening

  Heeft u vragen over personele vraagstukken, advies bij de invulling van personeel of wilt u in graag een persoonlijk gesprek over een ander onderwerp op het gebied van werkgeverschap? Dan kunt u terecht bij de adviseur Werkgeversdiensten & SROI.