Zoekresultaat 11 - 20 van 94 resultaten

 • LHBTIQ+ gemeenschap: thema Vrije tijd

  In hun vrije tijd kunnen inwoners deelnemen aan activiteiten en locaties bezoeken. Acceptatie, tolerantie en respect voor elkaar zijn hierbij belangrijk.

 • Kosten trouwen

  Wilt u weten welke kosten er komen kijken bij het trouwen of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke kosten.

 • Schulddienstverlening

  Heeft u een flinke terugval in uw inkomsten? Heeft u meer kosten dan inkomsten? Heeft u schulden? Wilt u hulp om uw financiële situatie te verbeteren? Schulddienstverlening kijkt samen met u naar mogelijke oplossingen voor uw financiële situatie. Deze hulp is gratis.

 • Betalingsregeling gemeentelijke belasting

  Kunt of wilt u niet via automatische incasso betalen? En kunt u de gemeentebelasting niet in vier termijnen betalen? Dan zijn er mogelijkheden om in meer termijnen te betalen. Dat kunt u aanvragen. Of u vraagt uitstel van betaling. Vraag bij de gemeente naar de mogelijkheden.

 • Heeft u een vraag? Stel deze via live chat aan een medewerker

  Klik tussen 09.00 en 13.00 uur op de groene knop 'Chat met de gemeente Venray', rechtsonder op deze pagina. Het gesprek wordt dan automatisch gestart.

 • Mantelzorgwoning

  Als mantelzorger kunt u wonen bij degene voor wie u zorgt. Andersom kan ook. Hiervoor kunt u de woning verbouwen, iets nieuws bouwen of een tijdelijk woongedeelte plaatsen. Voor nu of voor later.

 • Internationale werknemers

  In de gemeente Venray werken veel internationale werknemers in allerlei sectoren, zoals landbouw en logistiek. Veel van hen wonen ook hier. Als gemeente hebben wij de verantwoordelijkheid om te zorgen voor goede leefomstandigheden van alle mensen die in Venray wonen en werken. Ongeacht afkomst of achtergrond. Daarom hebben we bijvoorbeeld beleid, een speciale app en een meldpunt.

 • Ondersteuning van gezondheid

  Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid biedt ondersteuning bij gezondheid. Voor inwoners die sociaal kwetsbaar zijn en zorg nodig hebben en voor mensen die aan hun (mentale) gezondheid willen werken.

 • Collectevergunning

  Wilt u een collecte of inzamelactie houden om geld in te zamelen voor een goed doel? Dan heeft u een vergunning nodig. Ook het werven van donateurs, verkopen van goederen of aanbieden van diensten waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat, wordt aangemerkt als collecteren en is vergunningplichtig.

 • Aanpak ondermijning

  Criminelen maken voor illegale activiteiten gebruik van legale bedrijven en diensten. Hierdoor vervagen normen en neemt het gevoel van veiligheid en leefbaarheid af. Dit heet ook wel ondermijning. Via Meld een Vermoeden kunt u een vermoeden van ondermijnende criminaliteit melden aan de gemeente Venray.