Zoekresultaat 21 - 24 van 24 resultaten

 • Standplaatsvergunning

  Als u spullen of etenswaren wilt verkopen vanuit een kraam of verkoopwagen, dan vraagt u een standplaatsvergunning aan bij de gemeente. U mag dan met uw kraam of wagen op een openbare plek in de open lucht staan. Bijvoorbeeld op of aan de openbare weg. Wil u op de markt staan, dan hebt u een marktplaatsvergunning nodig. U kunt een stand- of marktplaats aanvragen als u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en handelingsbekwaam bent. Uw aanvraag wordt binnen 8 weken verwerkt.

 • Evenementenvergunning

  Een evenement is bijvoorbeeld een tentfeest, straatfeest of sportwedstrijd met publiek. Wilt u een evenement organiseren in de gemeente Epe, dan doet u hier melding van of vraagt u een vergunning aan. Op deze pagina leest u welke regels voor u gelden.

 • Huiselijk geweld melden

  Hebt u te maken met huiselijk geweld of kent u iemand die hieronder lijdt, kijk dan op de website van Veilig Thuis wat u kunt doen. Directe hulp nodig, bel dan de politie via 112.

 • Overige vergunningen

  Wilt u een verzoek, melding of aanvraag indienen, dan kunt u vaak gebruikmaken van een bestaand formulier. Is het juiste formulier niet te vinden, doe dan een melding APV Overig.