Zoekresultaat 21 - 30 van 230 resultaten

 • Ligplaats kleine boot aanvragen

  Bent u inwoner en zoekt u in de gemeente Groningen een ligplaats voor een kleine boot (maximaal 7 meter lang en maximaal 1 meter boven de waterlijn)? Tijdens het vaarseizoen (1 april t/m 31 oktober) kunt u op vier locaties in de gemeente Groningen een ligplaats huren. Een ligplaats vraagt u aan bij de gemeente.

 • Landschapsbiografie en landschapskoers

  Onze gemeente ontwikkelt zich op gebieden als energie, verkeer, wegen en woningbouw. Tegelijk willen we het mooie van ons landschap beschermen en behouden. Om goed beleid te kunnen maken voor de toekomst werken we nu aan een landschapsbiografie en een landschapskoers.

 • Информация для беженцев с Украины

  Могу ли я обратиться к врачу? Окажут ли мне материальную помощь? Может ли мой ребенок учиться? Могу ли я работать? Где я могу получить информацию на родном языке?

 • Plaagdieren

  Hebt u last van plaagdieren - bijvoorbeeld ratten, muizen of insecten zoals wespen of vlooien?

 • Servicenormen: wat u van de gemeente mag verwachten

  De gemeente Groningen vindt het belangrijk om haar dienstverlening steeds te verbeteren. Daarom hebben wij regels, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

 • Omgevingsvergunning monumenten aanvragen

  Wilt u een beschermd monument verbouwen? Dan hebt u niet alleen een bouwvergunning nodig, maar ook een monumentenvergunning. Zo voorkomen we dat gebouwen met cultuurhistorische waarde verloren gaan. Die twee vergunningen zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning. U hoeft ze dus niet apart aan te vragen.

 • Zelf regelen

  U kunt een aantal dingen makkelijk zelf (online) regelen.

 • Discriminatie melden

  Bent u slachtoffer van discriminatie of geweld? Of hebt u iets gezien dat u discriminerend vindt? Meld het bij Discriminatie Meldpunt Groningen. Het gaat bijvoorbeeld om discriminatie of geweld op grond van godsdienst of levensovertuiging, politieke overtuiging, ras, geslacht, seksuele geaardheid, nationaliteit, burgerlijke staat, handicap of chronische ziekte, leeftijd. En op het werk: discriminatie op grond van arbeidsduur (fulltime en parttimewerk), soort contract (vast of tijdelijk),

 • Bewindvoering aanvragen

  Kunt u niet zelf uw geldzaken regelen? Bijvoorbeeld omdat u lichamelijke of psychische problemen hebt? Het kan ook zijn dat u een verslaving of schulden hebt. Een bewindvoerder van de Groningse Kredietbank (GKB) kan het beheer van uw geldzaken overnemen.

 • Subsidie Leven In Stad

  Wilt u iets organiseren voor studenten en bewoners uit de buurt waar u woont? Bijvoorbeeld een buurtsportdag, straatbarbecue of wijkfeest? De gemeente Groningen helpt u graag met een subsidie van maximaal € 500.