Zoekresultaat 21 - 26 van 26 resultaten

 • Emigreren

  Emigreert u vanuit Horst aan de Maas naar het buitenland? Of gaat u minimaal 8 maanden in het buitenland wonen? Dan geeft u dit door aan de gemeente. Dit doet u vanaf 5 dagen voor uw vertrek (en niet eerder).

 • Geboorte aangeven

  Is er bij u een baby geboren? En was de geboorte in Horst aan de Maas? Dan kunt u op 2 manieren aangifte doen. Online of persoonlijk in het gemeentehuis.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  In een uittreksel uit de burgerlijke stand staan gegevens over een gebeurtenis in het verleden. Bijvoorbeeld: geboorte, huwelijk, partnerschap, echtscheiding of overlijden.

 • Trouwen of geregistreerd partnerschap sluiten

  Wilt u in Horst aan de Maas trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten? We helpen u graag er een onvergetelijke dag van te maken! We raden u aan om zo vroeg mogelijk een melding te doen bij de gemeente. Dit kan digitaal.

 • Aanmelden woonwagenstandplaats

  Wilt u wonen op een woonwagenstandplaats in de gemeente Horst aan de Maas? Dan kunt u zich inschrijven voor een wachtlijst. Vraag het inschrijfformulier aan bij de gemeente. U krijgt het met de post thuisgestuurd.

 • Informatieverzoek omgeving

  Wilt u bouwen of verbouwen? Slopen? Wilt u een boom kappen? Of iets anders aan uw omgeving veranderen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Heeft u een vergunning nodig? Overleg dan eerst met de gemeente of uw plannen kans maken op een vergunning. Of misschien heeft u wel geen vergunning nodig. U voorkomt dan teleurstellingen en u maakt geen onnodige kosten.