Zoekresultaat 21 - 26 van 26 resultaten

 • Attestatie de vita

  Een attestatie de vita is een internationaal bewijs dat u in leven bent. U vraagt de attestatie de vita persoonlijk aan bij de gemeente. Als u in Nederland, Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba een bewijs van in leven zijn nodig hebt, vraagt u geen attestatie de vita aan maar een bewijs van in leven zijn.

 • Aanpassen onjuiste persoonsgegevens

  De gemeente houdt gegevens over haar inwoners bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Als uw persoonsgegevens niet goed geregistreerd staan, kunt u de gemeente vragen om dit aan te passen. U kunt uw gegevens controleren op MijnOverheid.

 • Verhuizen naar het buitenland, emigreren

  We noemen een verhuizing naar het buitenland emigratie als u minimaal 8 van de 12 maanden in het buitenland gaat wonen. Deze 8 maanden hoeven niet achter elkaar te zijn. Als u een emigratie doorgeeft, dan laat u zich uitschrijven uit de basisregistratie personen (BRP). Ook als u uw huis in Nederland aanhoudt, moet u zich uit laten schrijven.

 • Vertrouwenspersonen sociaal domein

  Het sociaal team van de gemeente Waddinxveen doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Heeft u vragen of klachten over zorg, jeugdzorg of werk en inkomen? En komt u er niet meer uit met de gemeente? Dan kunt u terecht bij 1 van de 2 vertrouwenspersonen sociaal domein.

 • Opvragen persoonsgegevens

  De gemeente houdt persoonsgegevens bij over alle inwoners in de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens heeft de gemeente nodig wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen of wanneer uw paspoort verloopt. Als dit nodig is, kan de gemeente uw gegevens ook delen met andere instellingen die wettelijke taken uitvoeren, zoals de Belastingdienst, justitie of de politie. Of met organisaties zoals pensioenfondsen en woningcorporaties.

 • Onroerend goed van gemeente kopen, huren of pachten

  De gemeente is eigenaar van onroerend goed, zoals huizen en gebouwen. Als u een huis of gebouw van de gemeente wilt kopen, huren of pachten dan kunt u dit aanvragen. Geef bij de aanvraag aan om welk huis of gebouw het gaat. Geef ook aan waarvoor u het wilt gebruiken.