Zoekresultaat 21 - 30 van 189 resultaten

 • Zorgverzekering vergelijker

  Zorg is duur en soms onverwacht nodig. Een goede zorgverzekering is daarom belangrijk. Via de Zorgvergelijker van de Voorzieningenwijzer kunt u snel en makkelijk kijken welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt nog tot en met 31 december 2023 overstappen naar een nieuwe zorgverzekering.

 • Kappen of planten van bomen

  Wilt u een boom kappen? Soms heeft u daar een omgevingsvergunning voor nodig. Bijvoorbeeld als het gaat om monumentale of waardevolle bomen. Een boom planten mag altijd, maar er gelden wel enkele regels.

 • Adresonderzoek

  Denkt u dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die daar niet (meer) woont? Heeft iemand een briefadres op uw adres en u kunt deze persoon niet meer bereiken? Of u wilt uw toestemming voor dit briefadres intrekken? Dit kunt u melden bij de gemeente. Wij kunnen dan besluiten een adresonderzoek te doen.

 • Waarmerken kopie of afschrift

  U kunt een kopie van een afschrift of document laten waarmerken. Daarmee wordt bevestigd dat in de kopie precies hetzelfde staat als in het origineel. In een aantal gevallen kunt u hiervoor terecht bij de gemeente. Hiervoor maakt u een afspraak.

 • Melden voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

  Wilt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan in Venray? Meld uw plannen zoals datum, locatie, getuigen en trouwambtenaar dan bij de gemeente. U kunt de melding digitaal met DigiD doen. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons op (0478) 52 33 33 en wij plannen een afspraak in.

 • Woo-verzoek

  Wilt u informatie opvragen over de gemeente? En is die informatie niet direct openbaar? Dan kunt u een Woo-verzoek doen. Op grond van de Wet open overheid (Woo) mag iedereen informatie opvragen over het handelen van de gemeente.

 • Belastingaanslag digitaal op mijnoverheid.nl

  U kunt uw belastingaanslag in uw Berichtenbox op mijnoverheid.nl ontvangen. Dit regelt u zelf. Als u niets regelt, dan ontvangt u uw belastingaanslag per post.

 • Subsidie evenement

  Wilt u een evenement organiseren zonder winstoogmerk? Dan komt u misschien in aanmerking voor een evenementensubsidie.

 • LHBTIQ+ gemeenschap: thema Vrije tijd

  In hun vrije tijd kunnen inwoners deelnemen aan activiteiten en locaties bezoeken. Acceptatie, tolerantie en respect voor elkaar zijn hierbij belangrijk.

 • Kosten trouwen

  Wilt u weten welke kosten er komen kijken bij het trouwen of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke kosten.