Zoekresultaat 341 - 345 van 345 resultaten

 • Huidige opvang van asielzoekers

  Op dit moment worden er op verschillende plekken in de gemeente Tynaarlo asielzoekers opgevangen. Er zijn twee officiƫle Asielzoekerscentra (AZC) van het COA. Ook zijn er twee Crisisnoodopvanglocaties (CNO) om de situatie bij het aanmeldcentrum van COA in Ter Apel op korte termijn te verlichten.

 • Cultuur ook als je haar moeilijk kunt betalen

  Heb je geen geld genoeg om met culturele activiteiten mee te doen? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het Jeugdfonds sport en cultuur, de meedoenregeling voor schoolgaande kinderen (18-) of de meedoenregeling voor volwassenen (18+).

 • Subsidies voor sportverenigingen

  De gemeente geeft, om sport te stimuleren, sportverenigingen eenmalige subsidies voor bijzondere activiteiten, zoals het organiseren van en open training voor niet-leden.

 • Wandelgroepen

  Wil je sociale contacten opdoen en tegelijkertijd actief zijn? Dan zou je mee kunnen doen in een door de buurtsportcoaches georganiseerde wandelgroep. Neem vooral contact met ze op en kom in beweging! Of sluit vrijblijvend aan bij de Gezond Natuur Wandelingen. Voor ieder wat wils!

 • Plannen om iets te organiseren?

  Wie plannen heeft om iets te organiseren in de buurt, kan mogelijk een beroep doen op het Leefbaarheidsfonds van de gemeente.