Zoekresultaat 31 - 40 van 42 resultaten

 • Nee/Ja sticker

  U kunt ervoor kiezen om post, waar uw adres niet op staat, niet meer bij u te laten bezorgen. 

 • Parkeren in de blauwe zone

  Gebruik de parkeerschijf in de blauwe zone

 • Container of druppel kwijt of kapot

  Maak een melding of bel

 • Oud papier niet opgehaald

  Neem contact op met de inzamelaar Van Munster. 

 • Onafhankelijke cliëntondersteuning (OCO)

  Hebt u een vraag over het regelen van zorg? Hebt u een moeilijke brief gekregen en wilt u dat er iemand met u meekijkt? Vindt u het fijn als er iemand met u meegaat naar een gesprek, bijvoorbeeld met de gemeente? Dan kunt u de hulp inschakelen van een onafhankelijke cliëntondersteuner (OCO). Gratis, deskundig en onafhankelijk Een onafhankelijke cliëntondersteuner (OCO) geeft informatie, advies en ondersteuning bij vragen waar u tegenaan loopt. Of u nu vragen hebt over zorg, geldzaken, wonen, werk of iets wat er speelt in uw gezin: een OCO kan u erbij helpen. De hulp van een OCO is gratis, deskundig en onafhankelijk. Onafhankelijk betekent dat de OCO niet is verbonden aan de gemeente of aan een zorgorganisatie. De OCO is er echt voor u. Ook als u zorg en ondersteuning krijgt of een mantelzorger bent. Wat kan een OCO voor u doen? Uw vraag met u bespreken, samen alles op een rijtje zetten; Meegaan naar gesprekken met bijvoorbeeld gemeente, zorgaanbieder of zorgkantoor; Helpen bij het stellen van vragen; Informatie geven over de weg naar hulp, zorg en hulpmiddelen; Helpen bij het maken van uw eigen keuzes; Meedenken en zoeken naar mogelijkheden; Helpen bij het doen van een aanvraag; Helpen als u het niet eens bent met een beslissing of ontevreden bent over de zorg die u krijgt. Neem contact op met een onafhankelijk cliëntondersteuner U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met een van de organisaties die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden in Meierijstad. Vindt u het fijn als iemand helpt bij het vinden van een passende OCO? Neem dan gerust contact op. Bel naar 140413 en kies in het keuzemenu voor optie 1.

 • Groen- en reststroken

  Als u zelf een stuk grond van de gemeente wilt kopen, huren of pachten.

 • Loterij, prijsvraag of bingo organiseren

  Vergunning aanvragen voor loterij, prijsvraag of bingo

 • Bijstand, vrijwilligerswerk

  Ontvangt u een bijstandsuitkering en wilt u vrijwilligerswerk doen? Dan moet u vooraf toestemming vragen aan de gemeente. Uw vrijwilligerswerk mag een betaalde baan niet in de weg staan.

 • Rioolverstopping

  Is uw riool verstopt? Bepaal dan eerst of de verstopping in het gemeentelijke deel of in uw eigen deel zit.

 • Geldplan Meierijstad

  Vindt u het lastig om uit te komen met uw geld? Of heeft u juist geld over? Dan kunnen de geldplannen van Geldplan Meierijstad u helpen.