Zoekresultaat 31 - 35 van 35 resultaten

 • Tweede paspoort

  Reist u veel naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of hebt u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Een tweede paspoort vraagt u gedeeltelijk online en gedeeltelijk persoonlijk aan in het Stadskantoor of helemaal persoonlijk in het Stadskantoor. Een week later kunt u uw nieuwe paspoort ophalen. Dit kan zonder afspraak.

 • Paspoort of identiteitskaart verloren

  U hoeft geen aangifte meer te doen bij de politie. Ook niet als uw paspoort of identiteitskaart is gestolen. U moet wel een verklaring van vermissing afleggen bij de gemeente. Dit is nodig om misbruik van uw oude paspoort of identiteitskaart te voorkomen en voor de aanvraag van een nieuw reisdocument. Dit kan digitaal of aan de balie. Voor de verklaring van vermissing aan de balie maakt u een afspraak.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  In de Basisregistratie personen (BRP) staan uw persoonsgegevens. Wilt u niet dat de gemeente uw gegevens aan anderen doorgeeft? Dan kunt u de gemeente online vragen om uw persoonlijke gegevens geheim te houden. U kunt de geheimhouding ook online beƫindigen.

 • Ik ben iets verloren

  Alle gevonden spullen vindt u online op www.verlorenofgevonden.nl. Hier kunt u terecht als u iets verloren bent. Staat het verloren product niet op deze website? Dan is het helaas nog niet gevonden of aangemeld. Klik op de onderstaande button om direct naar de website www.verlorenofgevonden.nl te gaan.

 • Conceptverzoek omgevingsvergunning

  Let op: In verband met de hoeveelheid aanvragen kan de afhandeling van uw zaak langer duren dan u van ons gewend bent. U heeft een plan om iets te veranderen op uw perceel. Mogelijk wilt u iets gaan (ver)bouwen. U heeft bijvoorbeeld de wens voor een uitrit naar de weg. Of u wilt uw droom waarmaken door het starten van een bedrijf. Voor deze plannen heeft u misschien een omgevingsvergunning nodig. De afdeling Dienstverlening geeft u graag advies over uw plan en bekijkt of het in de regels past. Met het conceptverzoek beoordelen wij of u een omgevingsvergunning nodig heeft en wat de haalbaarheid van uw plan is.