Zoekresultaat 31 - 40 van 64 resultaten

 • Routebeschrijving

  De gemeentekantoren en servicecentra van gemeente Haarlemmermeer zijn goed bereikbaar. U kunt lopend, met de fiets, met openbaar vervoer of de auto komen. Op deze pagina staat beschreven hoe u er komt.

 • Geslachtsverandering aanvragen

  Wilt u het geslacht dat in uw geboorteakte staat veranderen? En bent u in Haarlemmermeer geboren? Dan kunt u een aanvraag doen om uw geslacht aan te passen in uw geboorteakte. U kunt hierbij ook uw voornaam veranderen. Bel voor een afspraak.

 • Omgevingsvergunning milieu

  Bedrijven moeten ervoor zorgen dat zij zo min mogelijk milieuschade of -overlast veroorzaken. Start u een nieuw bedrijf of verandert u een bestaand bedrijf? Dan kan het zijn dat u dit moet melden bij de gemeente. Soms heeft u ook een omgevingsvergunning nodig.

 • Verslagen (processen-verbaal) per stembureau per partij

  De stembiljetten zijn in het openbaar op partijniveau geteld. De uitkomst van deze telling staat in een verslag. Dit verslag heet het proces-verbaal. Hieronder kunt u alle verslagen op partijniveau bekijken.

 • Vergunning kansspelautomaten

  Bent u horecaondernemer en wilt u in uw zaak een speelautomaat plaatsen? Dan heeft u soms een vergunning nodig. Deze vergunning heet de aanwezigheidsvergunning voor speelautomaten.

 • Tellen van de stemmen

  U kon stemmen op 6 juni van 7.30 tot 21.00 uur. Na 21.00 uur tellen de stembureauleden de stemmen. Deze telling is openbaar. Dat betekent dat u kon meekijken op de stembureaus.

 • Levenloos geboren kindje registreren

  Kinderen die levenloos geboren worden, kunnen worden opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP). Het maakt niet uit hoe lang de zwangerschap duurde of hoe lang geleden het kindje werd geboren. Alle levenloos geboren kinderen kunnen in de BRP geregistreerd worden. Bel voor een afspraak.

 • Paspoort of identiteitskaart voor Nederlanders in het buitenland

  Heeft u de Nederlandse nationaliteit en woont u in het buitenland? En heeft u een paspoort of identiteitskaart nodig? Vul de vragenlijst reisdocumenten gemeentebalie Schiphol in en voeg documenten toe. Nadat de documenten beoordeeld zijn, kunt u een afspraak maken.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Komt u vanuit het buitenland in Haarlemmermeer wonen? En blijft u binnen een half jaar langer dan 4 maanden in Nederland? Dan moet u zich binnen 5 dagen laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) bij de gemeente. Dat geldt ook als u eerder in Nederland ingeschreven heeft gestaan. Bel voor een afspraak om u te laten inschrijven.

 • Paspoort of identiteitskaart voor Nederlanders zonder vaste woonplaats

  Verblijft u in Nederland, maar heeft u geen vaste woon- of verblijfplaats? En heeft u de Nederlandse nationaliteit? Dan kunt u een paspoort of identiteitskaart aanvragen bij gemeentebalie Schiphol. Voordat u een afspraak kunt maken, moet u een aantal stappen doorlopen. De stappen worden hieronder beschreven. We doen ons best om u snel te helpen, maar houd rekening met een langere wachttijd.