Zoekresultaat 31 - 39 van 39 resultaten

 • DigiD aanvragen

  Met een eigen DigiD logt u in op websites van de overheid. Het is uw online identiteitsbewijs en handtekening. Met uw DigiD kunt u bijvoorbeeld zelf online belastingaangifte doen of uw verhuizing doorgeven. Wilt u voor iemand anders online zaken bij de overheid regelen? Of wilt u dat iemand anders iets online voor u regelt bij de overheid? Dan kunt u iemand machtigen.

 • Word vrijwilliger

  Deze pagina is onderdeel van de vrijwilligerscampagne.

 • Meest voorkomende bijstandsnormen

  Meest voorkomende bijstandsnormen

 • Het Meedoen-fonds

  De gemeente Midden-Groningen een nieuwe minima-regeling: het Meedoen Fonds.

 • Wat is een omgevingsplan

  Het omgevingsplan bevat regels van Midden-Groningen voor de fysieke leefomgeving. Met fysieke leefomgeving bedoelen we water, lucht, bodem, natuur, infrastructuur, (ge)bouwen en cultureel erfgoed. Iedere gemeente heeft 1 omgevingsplan onder de Omgevingswet. Het is handig het omgevingsplan voor uw buurt te raadplegen als u wilt gaan (ver)bouwen. Ook als u een woning wilt kopen of een bedrijf wil starten, is het verstandig om het omgevingsplan te bekijken.

 • Afvalsoorten

  Hier vindt u informatie over de verschillende soorten afval, hoe we het inzamelen en hoe en waar u het afval aanbiedt.

 • Klacht indienen

  Vindt u dat u niet goed behandeld bent door de gemeente? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord krijgt op een brief, of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is? Of bent u over iets anders niet tevreden? Neem dan contact op met de heer Miltenburg, onze klachtencoördinator.

 • Informatieverzoek of WOO-verzoek

  U heeft recht op openbare informatie van de gemeente. Dit staat in de Wet open overheid (Woo). Veel informatie van en over onze gemeente kunt u op de website vinden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u een informatieverzoek doen bij de gemeente. U krijgt dan informatie die alleen voor u belangrijk is. Wilt u dat de informatie waar u om vraagt voor iedereen openbaar is? Doe dan een Woo-verzoek. De informatie plaatsen wij op onze website en is voor iedereen openbaar.

 • Energietoeslag 2023 aanvragen

  Gas en stroom zijn de laatste jaren een stuk duurder geworden. Hierdoor hebben steeds meer mensen moeite met het betalen van hun rekeningen. Ook dit jaar keren wij daarom een energietoeslag uit. De energietoeslag is een bedrag van € 1.300 netto per huishouden. Dit is een eenmalige bijdrage voor uw energiekosten.