Zoekresultaat 401 - 405 van 405 resultaten

 • Aanvraag publiek optreden

  U gaat een feestelijk moment vieren. Bijvoorbeeld de opening van een winkel, de presentatie van een boek of de onthulling van een monument of kunstwerk. En u wilt graag de burgemeester en/of 1 van de wethouders uitnodigen. Dat kunt u doen met een aanvraag via onderstaande knop.

 • Melding discriminatie

  Regelmatig worden mensen anders behandeld om redenen die er niet toe doen. U wordt bijvoorbeeld uitgescholden door uw buren, omdat u een andere afkomst of huidskleur heeft. U wordt niet serieus genomen vanwege uw handicap, of getreiterd op uw werk vanwege uw homoseksualiteit. Laat het er niet bij zitten en meld discriminatie bij Stichting voor Inclusie & discriminatiebestrijding.

 • Aangifte geboorte

  U moet de geboorte van uw kindje bij de gemeente melden. Dit doet u door aangifte van geboorte te doen in de gemeente waar het kindje is geboren. U kunt dus alleen aangifte bij de gemeente Gouda doen als het kindje in Gouda is geboren. U moet binnen 3 dagen na de geboorte aangifte doen. De geboortedag telt niet mee.

 • Hulp bij het vinden van een opleiding

  Bent u jonger dan 27 jaar en zoekt u werk of een opleiding? Gemeente Gouda heeft een jongerencoach die graag samen met u zoekt naar een passende opleiding of naar werk. Wilt u hulp van een jongerencoach? Maak dan een melding via de knop hieronder.

 • Melding vermoeden zorgfraude

  De gemeente Gouda geeft jaarlijks veel geld uit aan inwoners die zorg of hulp nodig hebben. Dat doet de gemeente vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Het is belangrijk dat dit geld, dat bedoeld is voor zorg,  goed wordt besteed. Het is belangrijk dat u een vermoeden van verkeerd gebruik van het zorggeld (fraude) met ons deelt.…