Zoekresultaat 41 - 47 van 47 resultaten

 • Werk

  Gemeente Epe werkt op het gebied van werk nauw samen met gemeente Apeldoorn. Zo brengen we meer kennis en ervaring mee om inwoners uit Epe te helpen bij hun zoektocht naar inkomen uit werk. Het stadhuis in Apeldoorn is dé plek waar ondernemers en inwoners bij elkaar komen.

 • Standplaatsvergunning

  Als u spullen of etenswaren wilt verkopen vanuit een kraam of verkoopwagen, dan vraagt u een standplaatsvergunning aan bij de gemeente. U mag dan met uw kraam of wagen op een openbare plek in de open lucht staan. Bijvoorbeeld op of aan de openbare weg. Wil u op de markt staan, dan hebt u een marktplaatsvergunning nodig. U kunt een stand- of marktplaats aanvragen als u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en handelingsbekwaam bent. Uw aanvraag wordt binnen 8 weken verwerkt.

 • Legalisatie handtekening

  U kunt uw handtekening laten legaliseren door uw gemeente. Tijdens een afspraak zet u een handtekening. Hier is een ambtenaar bij. Uw handtekening legaliseren is vaak nodig als u documenten naar het buitenland verzendt of als u iemand een volmacht geeft. U krijgt het document meteen mee bij uw bezoek aan het gemeentehuis.

 • Verhuizing doorgeven

  U kunt uw verhuizing vanaf 4 weken van tevoren en maximaal 5 dagen erna doorgeven. U geeft uw verhuizing alleen door als u naar of binnen gemeente Epe verhuist. U geeft uw adreswijziging online met DigiD door. Of u maakt hiervoor een afspraak in het gemeentehuis.

 • Huiselijk geweld melden

  Hebt u te maken met huiselijk geweld of kent u iemand die hieronder lijdt, kijk dan op de website van Veilig Thuis wat u kunt doen. Directe hulp nodig, bel dan de politie via 112.

 • Overige vergunningen

  Wilt u een verzoek, melding of aanvraag indienen, dan kunt u vaak gebruikmaken van een bestaand formulier. Is het juiste formulier niet te vinden, doe dan een melding APV Overig.

 • Gemeentebelastingen

  Tribuut regelt de gemeentebelastingen in gemeente Epe. Dit betekent dat u uw aanslag voor gemeentebelastingen van Tribuut ontvangt. Denk hierbij aan belastingen zoals rioolheffing, afvalstoffenheffing en onroerendezaakbelasting en de WOZ-waarde (waardering onroerende zaken). Biedt u overnachtingen aan, dan kunt u zich bij Tribuut aanmelden voor toeristenbelasting.