Zoekresultaat 61 - 69 van 69 resultaten

 • Rijbewijs kwijt of gestolen

  Is uw rijbewijs kwijt of gestolen? Meld het makkelijk en snel bij de RDW. Dat kan 24 uur per dag online.

 • Lening verduurzaming voor maatschappelijk vastgoed

  Organisaties met maatschappelijk vastgoed of hier als rechtspersoon gebruik van maken, kunnen een lening afsluiten voor het verduurzamen van hun gebouw of sportterrein. De lening is bedoeld voor sportaccommodaties, religieuze gebouwen en gemeenschapshuizen. Voorwaarde is dat u aantoonbaar maatschappelijke activiteiten organiseert zonder winstoogmerk.

 • Meldingen openbare ruimte

  Ziet u iets dat stuk is of niet goed werkt in uw leefomgeving? Geef het door en wij gaan aan de slag om het op te lossen. Weten of u voor uw melding bij de gemeente moet zijn of bij een andere organisatie? Kijk dan hieronder.

 • Regeling voor meerkosten chronisch zieken

  Bent u chronisch ziek of gehandicapt? En heeft u hoge kosten als gevolg van bijvoorbeeld medicijngebruik, artsenbezoek (reiskosten) en kosten voor (fysio)therapiebehandelingen? Dan komt u misschien in aanmerking voor de regeling Meerkosten voor chronisch zieken en gehandicapten. Dit is een bedrag waarmee u de extra kosten kunt compenseren die u heeft door uw chronische ziekte en / of handicap.

 • Loterijvergunning

  Voor het organiseren van een loterij met prijzengeld tot 4.500 euro heeft u een vergunning van de gemeente nodig. Bij een loterij verkoopt u loten en maken deelnemers kans op prijzen. Ieder lot heeft een unieke cijfer- en/of lettercombinatie. Bij de trekking kunnen deelnemers prijzen winnen. De organisatie bepaalt willekeurig welke prijs op welk lot valt.

 • Subsidie Kernenbudget Kernenbeleid

  Heeft u een idee voor uw dorp of stadje? Staat het onderwerp op de kernagenda en heeft u het onderwerp afgestemd met de Kernagendagroep? Vraag dan subsidie aan.

 • Leerlingenvervoer

  De meeste kinderen lopen of fietsen naar school. Als ouder/verzorger moet u er zelf voor zorgen dat uw kind veilig op school komt. Als de school te ver van huis is of als uw kind bijvoorbeeld een beperking heeft, kan het vervoer naar en van school een probleem worden.

 • Afschrift burgerlijke stand

  De gemeente legt belangrijke gebeurtenissen in uw leven vast in een officieel document, zoals een akte. Elke akte blijft in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Een kopie van een akte noemt men een afschrift. U kunt voor de volgende akten een afschrift bestellen: geboorte-, huwelijksakte en akte van geregistreerd partnerschap. Neem voor een afschrift overlijdensakte contact op met Team publiek.

 • Woning tijdelijk verhuren

  Het aanvraagformulier voor een leegstandvergunning vindt u op Rijksoverheid.nl.