Zoekresultaat 61 - 70 van 73 resultaten

 • Aansprakelijkheid bij schade

  Heeft u schade geleden en is dat te wijten aan de gemeente? Dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. U kunt dit melden en hiervoor logt u in met uw DigiD.

 • Openbaar laadpunt

  Bent u in bezit van een elektrische of plug-in hybride auto en wilt u een openbare laadpaal in de buurt? U kunt deze nu gratis aanvragen. De laadpalen zijn bedoeld voor openbaar gebruik en één laadpaal kan twee auto's stroom leveren. Onze gemeente werkt toe naar een dekkend netwerk van laadpleinen. Dat houdt in dat overal binnen 250 meter een laadpaal te vinden is.

 • Verblijfsvergunning

  Komt u uit het buitenland en vestigt u zich in Duiven? En bent u binnen een halfjaar langer dan 4 maanden achter elkaar in Nederland? Dan heeft u altijd een verblijfsvergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND).

 • Aanvullende bijdrage kinderopvang

  Ouders die werk en zorg combineren, kunnen bij de Belastingdienst Kinderopvangtoeslag aanvragen. Daarnaast kent de gemeente Duiven een aantal aanvullende regelingen voor de kosten van kinderopvang. U kunt bij RSD de Liemers terecht voor informatie of u voor deze aanvullende regelingen in aanmerking komt. Komt u in aanmerking, dan kunt de aanvullende bijdrage Kinderopvang bij RSD de Liemers aanvragen.

 • Uitdaagrecht

  Door een taak van ons over te nemen kun je onze gemeente mooier maken.

 • Ondersteuning bij initiatieven

  Heeft u een initiatief of een idee voor een initiatief om zelf actief de gemeenschap mooier te maken en/of problemen aan te pakken? Hiervoor kunt u ondersteuning aanvragen, zoals een subsidie.

 • Eikenprocessierups

  De eikenprocessierups kan van half mei tot augustus voor ongemak zorgen. Aanraking met de brandharen kan klachten als jeuk, huiduitslag en irritatie aan de ogen of luchtwegen veroorzaken. Komt u de rups tegen? Vermijd contact en meld dit aan de gemeente.

 • Melding verplichte geestelijke gezondheidszorg in het kader van de Wvggz

  Het kan zijn dat mensen zichzelf of anderen iets dreigen aan te doen door een psychiatrische aandoening. Dan is hulp nodig. Als de betrokkene geen hulp wil, kan verplichte geestelijke gezondheidszorg worden ingezet. Maakt u zich zorgen over iemand? Denkt u dat deze persoon dringend verplichte geestelijke gezondheidszorg nodig heeft? U kunt dan een melding doen in het kader van de Wet verplichte ggz (Wvggz).

 • Parkeren bij laadpalen

  De regels rondom parkeren bij laadpalen zijn niet altijd duidelijk. Op deze pagina leest u hoe het in de gemeente Duiven geregeld is.

 • Fietsregeling Fietsenproject Duiven-Westervoort

  Via het Fietsenproject van de kerk Duiven-Westervoort wordt aan kinderen van 4 tot 12 jaar en aan volwassenen een fiets verstrekt (beschikbaarheid is afhankelijk van de voorraad). (Ouders van) Kinderen tussen 12 en 18 jaar kunnen voor de aanschaf van een fiets terecht bij stichting Leergeld.