Zoekresultaat 61 - 66 van 66 resultaten

 • Bezwaren, klachten, bemiddeling en rechtsbescherming

  Bent u het niet eens met een beslissing van ons als gemeente? Komt u er niet uit met ons? Of wilt u bezwaar maken of een klacht indienen? In zulke situaties zijn er diverse manieren om tot een uitspraak of oplossingen te komen. Zie het overzicht hieronder.

 • Reizen met kinderen tot 18 jaar

  In sommige gevallen heeft u toestemming nodig om te mogen reizen met uw kind. Bijvoorbeeld als u gaat reizen zonder de andere ouder van uw kind. U kunt ook toestemming nodig hebben als u gaat reizen met kinderen die niet van uzelf zijn.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen

  Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Tynaarlo woont? Vraag dan een uittreksel aan uit de basisregistratie personen (BRP). Op het standaarduittreksel staat uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Voorkom extra kosten! LET OP: er zijn commerciƫle bedrijven die aanbieden de aanvraag voor u in te dienen. Houd er rekening mee dat u dan soms (veel) meer betaalt dan wanneer u aanvraagt bij de gemeente of (met DigiD) via de gemeentelijke website!

 • Bedrijventerreinen

  De gemeente Tynaarlo heeft meerdere goed bereikbare bedrijventerreinen. Allemaal zonder zware industrie. Op het bedrijventerrein Businesspark Ter Borch in Eelderwolde aan de rand van Groningen zijn nog onbebouwde kavels te koop. Onze bedrijvencontactfunctionaris kan je alles vertellen over de bedrijventerreinen in de gemeente Tynaarlo.

 • Aangifte van geboorte

  Het is verplicht binnen 3 dagen na de bevalling aangifte te doen van een geboorte. U kunt de aangifte via onze website doen of in het gemeentehuis. Valt de derde dag in het weekend of op een feestdag? Dan moet u uiterlijk aangifte doen op de eerste daarop volgende werkdag.

 • Registratie van levenloos geboren kind in de Basisregistratie Personen

  Vanaf 4 februari 2019 is het mogelijk om kinderen die levenloos geboren zijn, te laten registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Met de registratie worden deze kinderen zichtbaar voor de ouders via MijnOverheid.nl en op een uittreksel van de BRP.