Zoekresultaat 61 - 68 van 68 resultaten

 • eHerkenning aanvragen

  eHerkenning is een middel voor bedrijven om zich online te identificeren. Met eHerkenning logt u in op websites van onder andere de overheid. Zo kunt u als bedrijf online zaken regelen.

 • Tegemoetkoming premie aanvullende zorgverzekering

  Sociale Zaken Maastricht Heuvelland geeft iedereen met een minimuminkomen een tegemoetkoming voor de aanvullende verzekering. Deze tegemoetkoming is € 100 per volwassen verzekerde per kalenderjaar.

 • Rolstoel

  Voor mensen die slecht kunnen lopen of niet kunnen lopen, kan een rolstoel of ander verplaatsmiddel een oplossing zijn. Wilt u een rolstoel of verplaatsmiddel voor thuis en privégebruik? Dan kunt u misschien een vergoeding krijgen van de gemeente.

 • Trouwen in het buitenland, registratie huwelijk

  Nadat u getrouwd bent in het buitenland, moet u uw huwelijk registreren in Nederland. Dit doet u bij de gemeente waar u bent ingeschreven. Niet elk huwelijk is geldig in Nederland. Beide partners moeten bijvoorbeeld 18 jaar of ouder zijn op het moment van registreren.

 • Hofleverancier, predicaat

  Het predicaat Hofleverancier is een erenaam voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Vraag om deze eretitel als uw bedrijf langer dan 100 jaar bestaat. Doe dit bij de burgemeester van de gemeente waarin uw bedrijf staat.

 • Koninklijke onderscheiding (lintje), aanvragen

  Een Koninklijke onderscheiding is een erkenning voor persoonlijk bijzonder werk voor de samenleving. Dit kan vrijwilligerswerk zijn. Maar ook een buitengewone prestatie tijdens betaald werk.

 • Stamboomonderzoek

  Via een stamboomonderzoek ontdekt u de geschiedenis van uw familie. U heeft daar verschillende gegevens voor nodig. Veel informatie over bijvoorbeeld familiebanden, achternamen en verhuizingen kunt u vinden op internet. Bijvoorbeeld bij het Centraal Bureau voor Genealogie.

 • Mobiele puinbreker, melding

  Als u een mobiele puinbreker wilt gebruiken, moet u een melding doen bij de gemeente. Een mobiele puinbreker wordt gebruikt om bouw- en sloopafval te verminderen. De gemeente zet in 1 of meer kranten of huis-aan-huisbladen dat er puinwerkzaamheden zullen zijn.