Zoekresultaat 61 - 68 van 68 resultaten

 • Subsidie voor evenementen en festivals

  Zutphen heeft een compleet en breed programma met evenementen voor verschillende publieksgroepen. Het totaal aantal evenementen in heel Zutphen zit tegen de 100 per jaar! Om evenementen te ondersteunen die passen bij de identiteit en het karakter van Zutphen, stelt de gemeente subsidie beschikbaar. Bij het verlenen van die subsidie maken we onderscheid tussen beeldbepalende evenementen, sfeerbepalende evenementen en springplank evenementen. Deze evenementen vinden vooral in de binnenstad plaats. De overlast voor omwonenden wordt zoveel mogelijk beperkt.

 • Alcohol schenken tijdens evenement

  Wilt u zwak alcoholhoudende drank schenken tijdens een bijzondere gelegenheid? Dan heeft u een ontheffing nodig van de gemeente.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  Voor veel banen heeft u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Het is een verklaring die aangeeft dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor uw baan of stage.

 • Vaststelling subsidie

  Heeft u subsidie ontvangen van de gemeente Zutphen en moet u de subsidie vast laten stellen? Dan kunt u hiervoor het online formulier 'Subsidie vaststellen' gebruiken.U krijgt de vraag om de subsidie vast te laten stellen als u meer dan € 5000 aan subsidie heeft ontvangen.Dit heeft u nodigBij het invullen van het formulier moet u enkele documenten uploaden:

 • Sportzaal huren?

  Bent u op zoek naar een binnensport accommodatie in Zutphen voor een sport- of spelactiviteit of een bijeenkomst? Actief Zutphen verhuurt 11 gymzalen op verschillende plekken in de gemeente. Ook kunt u bij Actief Zutphen terecht voor het huren van ruimtes in de Hanzehal. U kunt de volgende sportzalen huren:

 • Vooradvies omgevingsvergunning (conceptverzoek)

  U heeft (ver)bouwplannen. Om te weten of uw plan ook wenselijk en haalbaar is, raden we u aan om een vooradvies aan te vragen. U hoeft uw plan hiervoor nog niet in detail uit te werken. En hoort al in een vroege vast van uw plan of uw plan wel of niet kan. Let op: een vooradvies is niet gratis.Het voordeel van een vooradvies is dat u uw plan nog niet in detail uitgewerkt hoeft te hebben. U hoort al in een vroege fase van uw plan of uw plan wel of niet kan. Onderdeel van het vooradvies zijn de intake- en omgevingstafel.

 • Gedenkteken voor verkeersslachtoffer of slachtoffer zinloos geweld

  Wilt u een gedenkteken plaatsen langs de weg voor een verkeersslachtoffer of een slachtoffer van zinloos geweld? Als u dit gedenkteken wilt plaatsen binnen de gemeente Zutphen kunt u als nabestaande een verzoek bij ons indienen. Om een gedenkteken te plaatsen, zijn er meerdere mogelijkheden:

 • Slopen

  Wilt u iets slopen? Dan moet u een sloopmelding doen of een omgevingsvergunning aanvragen. Als er bij het slopen asbest vrij komt, moet u altijd een (verkorte) sloopmelding doen.VergunningvrijU mag vergunningvrij slopen als:u maximaal 10 m3 afval heeft, ener geen asbest in het sloopafval zit.10 m3 afval komt overeen met de inhoud van een kleine container. Bij een 'kleine' verbouwing heeft u vaak minder dan 10 m3 afval.SloopmeldingU moet een sloopmelding doen als: