Zoekresultaat 81 - 90 van 96 resultaten

 • Levenloos geboren kind

  Is uw kindje levenloos ter wereld gekomen? Dan kunt u een 'akte van geboorte (levenloos)’ laten opmaken. Dit is een officiële erkenning dat uw kind is geboren. Sinds 3 februari 2019 is het ook mogelijk om kinderen die levenloos geboren zijn te laten registeren in de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Gevonden of verloren voorwerpen

  Heeft u iets gevonden of verloren? Geef dit door aan de gemeente.

 • Melding openbare ruimte

  Is er iets kapot in uw (woon)omgeving of ervaart u overlast? Doet uw straatverlichting het niet, zit er een gat in de weg of heeft u een vraag over zwerfvuil of onkruid? Laat het ons weten en geef de melding door via de onderstaande knop. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren via telefoonnummer 0172 522 522.

 • Verhuizen naar het buitenland

  Gaat u emigreren? Of verwacht u binnen een periode van twaalf maanden minstens acht maanden in het buitenland te verblijven? Dan moet u dit voor vertrek melden bij de gemeente.

 • Woo-contactpersoon

  Vragen over de Wet open overheid? Kunt u informatie met betrekking tot de Woo niet vinden? Of heeft u hulp nodig bij het indienen van een Woo-verzoek? Neem dan contact op met de Woo contactpersoon. Dit kan telefonisch, u kunt hiervoor bellen naar (0172) 522 522. Of vul het onderstaande contactformulier in.

 • Legaliseren handtekening

  Moet u aantonen dat uw handtekening van u is? U kunt uw handtekening laten legaliseren.

 • Tweede paspoort

  Reist u om zakelijke redenen vaak naar landen waarvoor u een visum moet aanvragen? Of reist u naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U moet wel kunnen aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.

 • Rijbewijs aanvragen aan de balie

  Als u geslaagd bent voor een rijexamen of verloopt uw rijbewijs binnenkort? Dan kunt u bij de gemeente waar u woont een rijbewijs aanvragen. Maak een afspraak voor het aanvragen van een rijbewijs. Uw rijbewijs is 5 werkdagen na uw aanvraag klaar.

 • Drank- en horecavergunning

  Als u een horeca- of slijtersbedrijf wilt starten of overnemen heeft u een drank- en horecavergunning nodig. Als u het horecabedrijf start moet u ook een exploitatievergunning hebben. Als er een andere leidinggevende in uw bedrijf komt werken hoeft u dit alleen te melden.

 • Kopie waarmerken

  Moet u aantonen dat de kopie van een document er precies hetzelfde uitziet als het originele document? De gemeente kan de kopie voor u waarmerken.