Resultaten 221 - 230 van 233 resultaten

 • Side-events in Velp, Rozendaal en Rheden

  Naast de wedstrijd is er van alles te beleven aan het parkoers. Ook in de weken rondom het NK vinden side-events plaats.

 • Gehandicaptenparkeerkaart aanvragen of verlengen

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) mag u parkeren op algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Soms is er een maximale parkeerduur aangegeven, zoals bijvoorbeeld op het Churchillplein en de Heemskerklaan in Velp. De kaart is persoonsgebonden, niet gekoppeld aan een kenteken en maximaal 5 jaar geldig. Als de gehandicaptenparkeerplaatsen bezet zijn, mag u met de gehandicaptenparkeerkaart onbeperkt parkeren in een blauwe zone. U kunt de gehandicaptenparkeerkaart alleen aanvragen in de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Woning Energiescan

  Wanneer u niet in aanmerking komt voor een energiecoach, kunt u een Woning Energiescan aanvragen. Bij een Woning Energiescan komt er een onafhankelijke energiecoach op bezoek die uw woning inspecteert en adviseert welke energiemaatregelen voor uw persoonlijke situatie geschikt zijn. Deze energiescans zijn gratis.

 • Huishoudelijke hulp

  Heeft u moeite met het schoonhouden van uw woning of ander huishoudelijk werk? Dan kunt u in sommige gevallen hulp bij het huishouden krijgen van ons als gemeente. Kijk eerst of u familie, vrienden, buren of bekenden hebt die u kunnen helpen. Soms zijn er in de buurt ook vrijwilligers die u kunnen helpen of zijn er voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Als dat niet lukt, dan kunt u hulp aanvragen bij de gemeente.

 • Groot onderhoud Laakweg - Apollostraat

  We gaan de rijbaan van de Laakweg en Apollostraat in Rheden vernieuwen. Aanleiding hiervoor is de verslechterde staat van het asfalt. Het doel van dit groot onderhoud is een vernieuwde en duurzame inrichting van uw straat die past bij de eisen van deze tijd.

 • Afsluiting wegen

  De colleges van burgemeester en wethouders van Rheden en Rozendaal hebben op 28 mei 2024 het besluit genomen voor de gedeeltelijke afsluiting van wegen op de Posbank. Dit gaat in op 1 juli 2024 en geldt voor de weekenden, feestdagen en de maanden juli en augustus.

 • Brigitte – 1e lijnmedewerker KCC

  Brigitte is 1e lijnmedewerker bij het Klant Contact Centrum (KCC). Ondertussen zit ze al 9 jaar op haar plek in dit team. Binnen haar werk is ze de schakel tussen onze inwoners en onze collega’s: “wij zijn eigenlijk een spin in het web voor de hele gemeente”. Vanuit de inwoners komen de meest uiteenlopende vragen binnen, en hier mag het KCC dus elke keer een passend antwoord op vinden.

 • Melding ondersteuning en voorwaarden

  Heeft u om u buitenshuis te kunnen verplaatsen hulp nodig. En heeft u geen hulp of ondersteuning in uw eigen familie- of kennissenkring? Heeft u een passende oplossing op het oog? Dien dan uw vraag en oplossing bij ons in door middel van een Persoonlijk Plan.

 • Hulp bij het invullen van formulieren

  Krijgt u brieven met woorden die u niet begrijpt? Heeft u moeite met het invullen van formulieren? Of weet u niet zeker welke vergoedingen u allemaal kunt aanvragen? Formulierenhulp Rheden kan u hierbij helpen.

 • Freddy – HR-adviseur

  Freddy is HR-adviseur voor het ruimtelijk domein binnen onze gemeente. Binnen zijn werk staat het adviseren en ondersteunen van managers op het gebied van personeel en organisatie centraal: van werving en selectie, opleiding en ontwikkeling tot verzuimbegeleiding. Ook draagt hij bij aan organisatie brede projecten, zoals de implementatie van de Omgevingswet en strategische personeelsplanning.