Resultaten 1 - 10 van 98 resultaten

 • Verstopt riool

  Is het riool bij u verstopt? Dan moet u of de gemeente de verstopping oplossen. Dit hangt af van de plek waar het riool precies is verstopt.

 • Vrijwilligersverzekering

  De gemeente Beuningen heeft een speciale verzekering voor vrijwilligers en mantelzorgers.

 • Omzetten geregistreerd partnerschap in huwelijk

  U kunt uw geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk. De wijze waarop u dit doet bepaalt u zelf. Net als bij een ‘gewoon’ huwelijk kan dat met een uitgebreide ceremonie of heel eenvoudig.

 • Handtekening legaliseren

  Moet u aantonen dat uw handtekening van u is? Dan kunt u uw handtekening laten legaliseren in het gemeentehuis. Maak een afspraak Kosten Het legaliseren van een handtekening kost € 14,70. Bijzonderheden Hoe legaliseert u een handtekening: U ondertekent het document of formulier in bijzijn van een ambtenaar van de gemeente. De ambtenaar vergelijkt die handtekening met de handtekening op uw identiteitsbewijs. De legalisatie bewijst alleen dat uw handtekening echt is, het zegt niets over de inhoud van het document of het formulier.

 • Kandidaatstelling

  Wilt u als kandidaat deelnemen aan de verkiezingen van de Provinciale Staten of de Waterschappen? Voor de verkiezingen van de Provinciale Staten gaat u naar het centraal stembureau van de Provincie Gelderland. Voor de waterschapsverkiezing gaat u naar het centraal stembureau van het Waterschap Rivierenland. Meer informatie Provinciale Staten De gemeente Arnhem is het centraal stembureau in de provincie Gelderland en regelt de kandidaatstelling voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Kijk voor alle informatie daarom op de website van de gemeente Arnhem. Waterschap Rivierenland Kijk voor meer informatie over deelnemen aan de waterschapsverkiezingen op de website van Waterschap Rivierenland.

 • Werk of vrijwilligerswerk zoeken

  Zoekt u werk of vrijwilligerswerk? Het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen kan u helpen. Kosten De diensten van het werkbedrijf zijn gratis. Bijzonderheden Als u een uitkering ontvangt, dan meldt uw inkomensconsulent u aan. Heeft u geen uitkering, dan kunt u ook zelf contact opnemen met het WerkBedrijf. Beuningen werkt! organiseert bijeenkomsten voor werkzoekenden en werkgevers Meer informatie Lees tips over zoeken naar werk (pdf, 97 kb)

 • Discriminatie

  Discriminatie is verboden. Als u wordt gediscrimineerd of wanneer u getuige bent geweest van discriminatie, kunt u dit melden. Kosten Hulp van  Vizier is gratis. Tips U kunt discriminatie melden bij Dicriminatieoost.nl, onderdeel van Vizier (voorheen Ieder1Gelijk). via deze meldpagina. Dit kan ook via telefoonnummer 085-0734600 U kunt bij Vizier terecht voor: het melden van discriminatie advies over hoe u met discriminatie om kunt gaan informatie over wat u tegen discriminatie kunt doen bemiddeling tussen u en degene die u discrimineert hulp bij het opstarten van een klachtenprocedure hulp bij het aangifte doen bij de politie  

 • Inzage bouwtekeningen en bouwplannen

  Wilt u informatie over een bestaande woning of een woning in aanbouw, bijvoorbeeld een bouwtekening? Neem dan contact op met de ODRN. Contactgegevens ODRN Telefoonnummer: 024 7517700 E-mail: info@odrn.nl Stuur uw bericht via het contactformulier Bijzonderheden De Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) adviseert en voert voor de gemeente Beuningen de werkzaamheden uit voor vergunningen, toezicht en handhaving voor bouw en milieu. Vanwege de AVG is inzage van stukken niet meer mogelijk aan de balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis.

 • Fiets- en voetveer

  In de lente en zomer vaart het fiets- en voetveer ‘H4 de Weerder’ tussen Beuningen en Slijk-Ewijk. Kosten Bekijk de tarieven op de website van de uiterwaarde. Meer informatie Lees de actuele data en tijden op de website van de uiterwaarde.

 • Drones

  Er zitten voor- en nadelen aan het gebruik van drones. Ze bieden kansen voor bijvoorbeeld film en fotografie. Maar het gebruik roept ook vragen op over privacy en veiligheid. Bijzonderheden Heeft u last van drones? Dan kunt u een klacht indienen op S@men. Voor gebruik van drones hebben mensen of bedrijven een vergunning nodig. Bij klachten toetsen politie, Inspectie Leefomgeving en Transport en/of handhavers van de provincie of de eigenaar van de drone de juiste vergunning(en) heeft, of de eigenaar zich aan de regels houdt en of hij de drone veilig  gebruikt. Meer informatie Lees meer over de regels voor vliegen met drones.