Zoekresultaat

1 - 10 van de 73 Resultaten
Toon producten van Culemborg
 • Melding woon- en leefomgeving

  De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn. Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Dan doet u een melding hiervan bij de gemeente. De gemeente probeert er dan zo snel mogelijk iets aan te doen.

 • Verloren of gevonden voorwerpen

  Als u iets gevonden hebt of bent verloren, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente en niet bij de politie. U moet wél aangifte doen bij de politie als u denkt dat het om diefstal gaat. Hebt u uw identiteitsbewijs verloren? Dan kunt u hiervan ook aangifte doen bij de gemeente.

 • Klacht indienen

  U kunt ontevreden zijn over de manier waarop een medewerker omgaat met uw vragen of verzoeken. Met andere woorden: ontevreden over traagheid, slordigheid, discriminatie of onvriendelijkheid. Kortom: een onbehoorlijke behandeling.

 • Ongediertebestrijding

  Ongediertebestrijding omvat de bestrijding van ongedierte, insecten en plaagdieren. De gemeente bestrijdt geen ongedierte op particulier terrein. Wel kan de gemeente u adviseren bij een bestrijding.

 • Meldpunt discriminatie

  Je voelt je gediscrimineerd. Of je ziet dat een ander gediscrimineerd wordt. Dit kan iedereen overkomen. Wat doe je dan? Negeer het niet!

 • Aangifte geboorte

  Heeft u een kind gekregen en is het geboren in Nederland? Dan moet u het aangeven bij de gemeente waar het kind is geboren. Aangifte doen van de geboorte van een kind is verplicht.

 • Aangifte overlijden

  Aangifte doen van het overlijden van een persoon is verplicht. Meestal doet de uitvaartondernemer de aangifte bij de gemeente. Als nabestaande kunt u dit ook zelf doen. U doet de aangifte in de gemeente waar de persoon is overleden.

 • Aanpak fietsenoverlast stationsgebied

  Op het station mogen fietsen alleen in de rekken en (overdekte) fietsenstallingen worden gestald. De gemeente Culemborg pakt de overlast van fietsen in het stationsgebied aan. Dit om de overlast van wildparkeren te verminderen, de bereikbaarheid van het station te verbeteren, de stationsomgeving te verfraaien en het fietsgebruik te stimuleren.

 • Adresonderzoek

  U een adresonderzoek aanvragen bij de gemeente als iemand op uw adres staat ingeschreven die er niet woont. Of als u die persoon met een briefadres op uw adres niet meer bereiken kunt. Ook kunt u de toestemming voor het briefadres intrekken.

 • Afschrift (uittreksel) burgerlijke stand

  Een afschrift is een kopie van de akte met een stempel en handtekening van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Op een uittreksel staan alleen de persoonsgegevens.

Verfijn zoekopdracht

Digitaal aanvragen

Bevoegd gezag

Acties