Resultaten 1 - 10 van 193 resultaten

 • Gedenkteken op graf of urnenplaats

  Wanneer u een gedenkteken wilt plaatsen, dan is hiervoor toestemming nodig.

 • Melding klein evenement

  Melden van een kleinschalig evenement, zoals een straat- of buurtfeestje.

 • Spandoek ophangen, toestemming vragen

  Aanvragen toestemming voor een spandoek op het frame aan de Noordhoek in Roelofarendsveen.

 • Marktplaats, aanvraag

  U bent op zoek naar een standplaats op een weekmarkt.

 • Activiteiten college

  De leden van het college van burgemeester en wethouders vertegenwoordigen de gemeente bij diverse gelegenheden.  Van verschillende openbare activiteiten plaatsen wij op de facebookpagina van gemeente Kaag en Braassem foto's van het college.

 • Stremmingen voor het scheepvaartverkeer

  Gaat u varen? Dan is het handig om te weten wanneer de bruggen open en dicht gaan. Alle informatie over vaarwegen vindt u op de website van de Rijksoverheid. Op de website vaarweginformatie.nl staan de scheepvaartberichten van alle vaarwegen, bruggen en sluizen in heel Nederland. Hier staan korte en lange stremmingen, gehele of gedeeltelijke stremmingen en bijzonderheden zoals evenementen waardoor enige hinder voor het scheepvaartverkeer kan ontstaan.

 • Straatnaam, suggestie

  De gemeente zorg voor namen voor nieuwe straten en pleinen. U kunt een suggestie voor een nieuwe straatnaam doorgeven aan de gemeente. Suggestie doen Stuur uw voorstel voor de nieuwe straatnaam naar de gemeente via het contactformulier of per post: Gemeente Kaag en Braassem, Postadres 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

 • Zorgtoeslag, aanvragen

  Zorgtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van uw zorgverzekering. Met de zorgtoeslag kunt u een gedeelte van uw premie voor de zorgverzekering betalen. Hoeveel zorgtoeslag u kunt krijgen, hangt af van onder andere uw inkomen en leefsituatie. De Belastingdienst betaalt de zorgtoeslag uit. Aanvraag Zorgtoeslag kunt u online berekenen en aanvragen op de website van de Belastingdienst www.toeslagen.nl.

 • Melding wijzigen inrichting horeca

  Voor het bij- of afschrijven van een lokaliteit of terras op uw bestaande alcoholvergunning (voorheen drank- en horecavergunning).

 • Nee/ja- of nee/nee-sticker

  Bijzonderheden Met de nee/ja-sticker ontvangt u geen ongeadresseerde reclame zoals folders en brochures. U krijgt nog wel de huis-aan-huisbladen Met de nee/nee-sticker ontvangt u ook geen huis-aan-huisbladen. Aanvraag U haalt de sticker op bij de informatiebalie in het gemeentehuis.