Resultaten 201 - 207 van 207 resultaten

 • Subsidie controle coronatoegangsbewijs

  Heb je een onderneming of ben je bestuurslid van een culturele- of sportvereniging in Eemsdelta en ben je van 1 januari tot 26 maart verplicht om het coronatoegangsbewijs (ctb) te controleren? Dan kon je tot 4 april 2022 financiële ondersteuning aanvragen bij de gemeente.

 • Regeling aardgasvrij wonen

  Er is een Regeling Aardgasvrij Wonen voor iedereen die in het bezit is van een eigen woning in de voormalige gemeente Loppersum (particuliere woningeigenaren). De regeling is gestopt per 31 december 2021. Dit betekent dat je de regeling niet meer kunt aanvragen. Inwoners die zich in december 2021 hebben aangemeld krijgen nog nader bericht of hebben dit inmiddels ontvangen.

 • Versterking historisch centrum Appingedam

  De versterking van het historische centrum van Appingedam is complex. Vanwege de waarde van de panden. Maar ook omdat veel panden geschakeld zijn en dus niet los van elkaar versterkt kunnen worden. Ook moeten ondernemers in de binnenstad tijdens de werkzaamheden hun werk kunnen blijven doen. Om deze redenen duurt het meerdere jaren voordat alle panden aardbevingsbestendig zijn gemaakt.

 • Idee voor je buurt

  De gemeente omarmt de ideeën van inwoners. Bijvoorbeeld een beweegpark, speeltuin, wandelroute of dorpshuis. De mensen uit onze dorpen en wijken weten zelf vaak het beste hoe het is om te wonen, bewegen, ontmoeten en leven in Eemsdelta.

 • Voortijdig schoolverlaten

  Ben je ouder dan 18 jaar en met je opleiding gestopt? En weet je nu niet hoe je verder moet? Dan kun je terecht bij het doorstroompunt (eerder: RMC). Bel of mail ons. De doorstroomcoaches helpen je graag verder.

 • Besluiten van de overheid

  De gemeente, de provincie, het waterschap en andere overheidsinstanties nemen besluiten die gevolgen hebben. Hoe weet je welke besluiten gevolgen hebben voor jou?

 • Visie toerisme en recreatie 2021-2024

  Er is van alles te zien, te doen en te beleven in Eemsdelta. De gemeente doet veel om te zorgen dat het gebied bekend en geliefd wordt. Hoe we dit willen bereiken staat in de Visie toerisme en recreatie 2021-2024.