Zoekresultaat 1 - 9 van 9 resultaten

 • Aanvraag bouwtekening of bouwdossier

  U kunt uit het bouwarchief gegevens inzien of opvragen die nodig zijn voor het aanvragen van een omgevingsvergunning.

 • Bijzondere bijstand en minimaregelingen

  Heeft u een laag inkomen en heeft u door bijzondere omstandigheden extra kosten die u niet kunt betalen? Dan kunt u soms een vergoeding aanvragen. 

 • Monument onderhouden en verbouwen

  Voor het onderhouden, verbouwen en slopen van monumentale gebouwen gelden speciale regels.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen of wijzigen

  Bent u lichamelijk beperkt voor minimaal 6 maanden, heeft u geen parkeerplaats op eigen terrein en heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? U kunt dan bij de gemeente een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aanvragen bij uw woning of werkplek (werkplek alleen met medisch-specialistverklaring).

 • Meedoen-regeling

  De Meedoen-regeling is een financiële bijdrage voor culturele en sportieve activiteiten.

 • Paspoort aanvragen

  Het aanvragen en ophalen van een paspoort doe u zelf. Dit geldt ook voor kinderen. U doet dit bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Wegwerkzaamheden en afsluitingen

  Voor de komende periode zijn de volgende afsluitingen van toepassing.

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Drechterland maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsLocatieObjectDatum stickerPublicatiedatum op alle objecten is door de gemeente een gele sticker geplakt om in contact te kunnen komen met de eigenaren en/of te waarschuwen eigenaar heeft na de genoemde datum 2 weken de tijd…

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Drechterland publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van Drechterland…