Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Meteen melden

  Als er iets niet werkt of kapot is in uw straat of buurt, dan vinden wij het fijn als u dat aan ons meldt. Wij kunnen dan gelijk actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte lantaarnpaal. Ook als u ergens overlast van heeft, kunt u dat melden. Kleine gebreken en ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Regiotaxi

  Soms lukt het iemand niet om binnen de Noordoostpolder te reizen, ondanks het openbaar vervoer en/of de hulp van familie en vrienden. Dan kan een aanvullende voorziening van de gemeente nodig zijn. Als u in aanmerking wilt komen voor een pas voor de regiotaxi kunt u contact opnemen met het Sociaal Loket van de gemeente.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Na 6 werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de balie. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar is 5 jaar geldig.

 • Subsidie voor activiteiten en evenementen

  Er zijn verschillende subsidieregelingen waar u mogelijk gebruik van kunt maken. In deze regelingen staan doelstellingen en activiteiten benoemd waar u subsidie voor kunt aanvragen.

 • Monument verbouwen en restaureren

  Bent u eigenaar van een (rijks)monument? Dan gelden andere eisen bij onderhoud en verbouwing dan bij een niet-monumentaal pand. U hebt voor meer zaken een omgevingsvergunning nodig. U kunt misschien subsidie krijgen voor de uitvoer van uw plannen.

 • Aangifte geboorte

  Is uw kind geboren in gemeente Noordoostpolder? Geef de geboorte dan binnen 3 dagen aan. U kunt online geboorteaangifte van uw kind doen. U kunt ook op het gemeentehuis aangifte doen. Maak dan een afspraak.

 • Openingstijden en contact

  U kunt dagelijks op afspraak bij ons terecht. U kunt voor een aantal producten online een afspraak maken. Voor alle andere onderwerpen kunt u telefonisch een afspraak maken via (0527) 63 39 11.

 • Evenement organiseren

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? Meldt uw evenement dan aan bij de evenementenkalender. En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Dan heeft u vaak een vergunning nodig. Als u voor het eerst een evenement organiseert kunt u een intakegesprek met ons inplannen.

 • Meedoenpakket Jongeren

  Wij vinden het belangrijk dat alle jongeren (kinderen vanaf 4 tot 18 jaar) in de gemeente Noordoostpolder mee kunnen doen. Soms lukt dit niet. Heeft u kinderen in deze leeftijdscategorie en een laag inkomen? Misschien komt u voor uw kind in aanmerking voor het meedoenpakket jongeren. Hiermee kan uw kind sociale, sportieve, educatieve of culturele activiteiten ondernemen.

 • Inkoop en aanbesteding

  Wilt u zaken doen met de gemeente Noordoostpolder? Als een dienst, levering of werk nationaal of Europees wordt aanbesteed, kunt u hierop inschrijven. U vindt onze aanbestedingen op Tenderned: de website voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.