Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Trouwlocaties

    In de gemeente Oost Gelre kunt u de locatie voor de huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie kiezen. Daar waar op deze pagina 'trouwen' of 'huwelijk' wordt genoemd, wordt ook het registreren van partnerschappen bedoeld.

  • Verkoop/verhuur openbaar groen

    In de gemeente Oost Gelre is op verschillende plekken openbaar groen aanwezig. De situatie kan zich voordoen dat u van dit openbaar groen gebruik wilt maken of misschien wel wilt en kunt kopen of huren. In de gemeente hechten we een grote waarde aan de rol van openbaar groen als essentieel onderdeel van ons stedelijk landschap. Het vormt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke omgeving, maar speelt tevens een cruciale rol in het bevorderen van duurzaamheid, klimaatadaptatie, biodiversiteit en de algehele kwaliteit van leven voor onze inwoners.

  • Bestuurlijke boete BRP

    De Basisregistratie Personen (BRP) dient juist en actueel te zijn. Daarvoor heeft de gemeente de juiste gegevens van u nodig. Wijzigingen in uw persoonsgegevens, zoals uw woonsituatie, nationaliteit of burgerlijke staat, geeft u door aan de gemeente. Doet u dit niet, dan begaat u een overtreding. Als u bewust in overtreding bent, kan de gemeente u een bestuurlijke boete opleggen. De hoogte van de boete kan variƫren.