Zoekresultaat 21 - 27 van 27 resultaten

 • Aanvragen definitieve omgevingsvergunning

  U heeft het idee om te gaan bouwen of iets te verbouwen? Laat eerst de haalbaarheid toetsen. Dien een Ruimtelijk en/of maatschappelijk initiatief in. Daarna kunt u de definitieve vergunningsaanvraag doen.

 • omgevingsplan

  Wilt u weten of u op een bepaalde plek in de gemeente Halderberge mag bouwen of verbouwen? Of u in een bepaald pand een winkel of café mag openen? Of u op een bepaald terrein een bedrijf mag vestigen? Bekijk het omgevingsplan.

 • Leges

  Voor diverse diensten van de gemeente, zoals het houden van een evenement of het trouwen in een gemeentelijke trouwlocatie, worden kosten in rekening gebracht. Deze noemen we leges.

 • Hulp bij financiële zorgen of schulden

  Heeft u vragen over geldzaken, mist u inzicht in uw financiële administratie of heeft u moeite met rondkomen?

 • Riolering

  Woningen en andere gebouwen in Halderberge moeten een rioolaansluiting hebben. Deze rioolaansluitingen worden aangesloten op het gemeentelijk hoofdriool. Gaat u een nieuw huis of bedrijfsgebouw bouwen? Vraag op tijd een rioolaansluiting aan bij de gemeente. De rioolaansluiting van uw erfgrens tot aan het gemeentelijk hoofdriool wordt op kosten van de aanvrager door de gemeente gerealiseerd.

 • Paspoort

  Heeft u de Nederlandse nationaliteit? Dan kunt u bij ons direct uw paspoort persoonlijk aanvragen. Daarvoor maakt u een afspraak. Na ongeveer 7 werkdagen kunt u uw paspoort afhalen. U moet dit persoonlijk doen. Ook kinderen moeten zelf bij de aanvraag en het afhalen aanwezig zijn. Ook voor afhalen, maakt u eenvoudig een afspraak.

 • Horeca

  Wilt u als ondernemer alcohol verkopen of schenken? Dan heeft u een alcoholvergunning nodig. Ook als er andere leidinggevenden komen, de organisatievorm verandert of als u bouwtechnische aanpassingen doet. U krijgt deze vergunning als u aan een aantal eisen voldoet. Maak een afspraak via 0165 - 390 500.