Zoekresultaat 1 - 10 van 19 resultaten

 • Collectieve zorgverzekering

  Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? Dan kunt u kiezen voor de collectieve zorgverzekering van de gemeente Almelo via zorgverzekeraar Menzis. U krijgt extra vergoedingen en korting op de premie. Aanmelden of overstappen kan voor 1 januari van elk jaar via Gezondverzekerd.nl.

 • Post insturen voor Sociale Zaken

  Post en bewijsstukken kunt u via een online formulier insturen.

 • Paspoort

  Een paspoort kunt u online aanvragen en betalen. Daarvoor heeft u DigiD nodig. Na uw online aanvraag komt u op afspraak naar het stadhuis. Daar levert u uw pasfoto in en laat u uw oude paspoort zien. Na 5 werkdagen kunt u uw paspoort ophalen.

 • Jeugdhulp

  Hulp bij opvoeden, jeugdbescherming, aanpak van kindermishandeling en zorg voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking

 • Melden ongewoon voorval bij bedrijven

  Heeft er in uw bedrijf een ongewoon voorval plaatsgevonden en is uw bedrijf gevestigd in de gemeente Almelo? Meld het voorval dan eerst en zo snel mogelijk via info@odtwente.nl of via (038) 499 88 99. Maak daarna direct online een melding. U kunt een ongewoon voorval 24 uur, 7 dagen per week melden.

 • Rijbewijs aanvragen

  Een rijbewijs kunt u online aanvragen en betalen. Daarvoor heeft u DigiD nodig. Na uw online aanvraag komt u op afspraak naar het stadhuis. Na 5 werkdagen kunt u uw rijbewijs zelf afhalen in het stadhuis. Voor afhalen hoeft u geen afspraak te maken. Dat kan de hele dag tijdens de openingstijden.

 • Bladkorven

  Op verschillende plekken in de stad staan bladkorven. Daarin kunt u gevallen boombladeren kwijt. Straten en de stoep blijven op die manier vrij van bladeren. Dat is beter voor de veiligheid en het ziet er netter uit. Is een bladkorf vol, dan kunt u dat online bij ons melden. Als er in korte tijd veel bladeren vallen, dan hebben wij het ook drukker met opruimen. In dat geval duurt het wat langer voordat wij weer in uw buurt zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip.

 • Container en milieupas

  Vragen over uw container, ophaaldagen, milieupas of ondergrondse container? Neem contact op met Twente Milieu.

 • Paspoort voor vreemdelingen

  Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, en hebt u geen vluchtelingenstatus? Dan hebt u een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. U kunt online een afspraak maken. Of bel (0546) 54 11 11 voor een afspraak.

 • ID-kaart

  Een ID-kaart kunt u online aanvragen en betalen. Daarvoor heeft u DigiD nodig. Na uw online aanvraag komt u op afspraak naar het stadhuis. Daar levert u uw pasfoto en uw oude ID-kaart in. Na 5 werkdagen kunt u uw ID-kaart ophalen.