Zoekresultaat

1 - 10 van de 127 Resultaten
Toon producten van Delft
Gewijzigd Eerder
 • Klein evenement melden

  Wilt u een klein evenement organiseren in de openbare ruimte? Dan heeft u geen vergunning nodig als het evenement voldoet aan de voorwaarden. U hoeft het evenement alleen te melden bij de gemeente. Doe dit uiterlijk 10 werkdagen voor de start van uw evenement.

 • Aanmelden gesprek voor jeugdhulp

  Heeft u vragen over het opvoeden of opgroeien van uw kind tot 18 jaar? Dan kunt u uzelf of iemand anders aanmelden bij Delft Support.

 • Verhuizen naar het buitenland

  Verblijft u binnen een jaar langer dan 8 maanden in het buitenland? Dan moet u dit melden bij de gemeente. Dit kan vanaf 5 dagen voor uw vertrek. 

 • Paspoort of identiteitskaart verloren

  Bent u uw paspoort of identiteitskaart kwijt? Of is deze gestolen? Geef de vermissing direct aan bij de gemeente. Dit kan online. Na de aangifte wordt uw paspoort of identiteitskaart geblokkeerd.

 • Voorkeur opgeven

  Geef online uw voorkeur voor een trouwambtenaar op. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

 • Trouwambtenaar uit andere gemeente aanvragen

  Wilt u een trouwambtenaar uit een andere gemeente? Dan moet u deze persoon laten benoemen als eenmalig trouwambtenaar van de gemeente Delft.  Alleen trouwambtenaar andere gemeente U kunt alleen iemand laten benoemen die in een andere gemeente is benoemd en beëdigd als trouwambtenaar en daar ook regelmatig een huwelijk of partnerschap voltrekt. In Delft is het niet mogelijk om u te laten trouwen door een vriend of familielid die zelf geen trouwambtenaar is. Online Het benoemen van een trouwambtenaar regelt u online. Doe dit uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

 • Partnerschap omzetten in huwelijk

  Een geregistreerd partnerschap kunt u bij de gemeente laten omzetten in een huwelijk. Maak voordat u langskomt een afspraak.

 • Andere taal ceremonie kiezen

  Heeft u een datum voor uw huwelijk of partnerschap gereserveerd, maar spreekt u of uw partner geen Nederlands? Dan kunt kiezen dat de trouwambtenaar het officiële gedeelte in het Engels, Frans of Duits spreekt.

 • Buitenlands huwelijk registreren

  Bent u in het buitenland getrouwd? Dan moet u uw huwelijk laten registreren bij de gemeente. Maak voordat u langskomt een afspraak.

 • Aanwijzen trouwlocatie

  Wilt u als eigenaar of beheerder een huwelijk of partnerschap laten plaatsvinden op uw locatie? Dan moet de gemeente de locatie aanwijzen als trouwlocatie.

Verfijn zoekopdracht

Digitaal aanvragen

Bevoegd gezag

Acties