Zoekresultaat 1 - 10 van 16 resultaten

  • Oanplakbuorden

    Op 6 juny 2024 binne de ferkiezings foar it Europeesk Parlemint. Foar dizze ferkiezings meie (sandwich)buorden pleatst wurde op de plakken dy’t oanjûn binne. Hjir is gjin fergunning foar nedich

  • Kringloop

    Heeft u spullen die u niet meer gebruikt en die u weg wilt doen? Soms kunnen deze spullen nog goed bruikbaar zijn voor iemand anders. Denkt u voordat u uw spullen weggooit na of iemand anders ze nog zou kunnen gebruiken. In dat geval zou u de spullen nog kunnen aanbieden op Marktplaats of naar een kringloopwinkel brengen.

  • Evenementenvergunning

    Wilt u in de gemeente een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? Vraag dan een evenementenvergunning aan.

  • Stimburo’s yn ‘e gemeente Noardeast-Fryslân

    Yn ‘e gemeente Noardeast-Fryslân kinne jo op 6 juny 2024 yn totaal yn 45 stimburo’s stimme.

  • Subsidie van meer dan € 25.000,-

    Voor het aanvragen van een eenmalige subsidie van meer dan € 25.000,- wordt de Subsidieregeling Versnellingsagenda ieder jaar gedurende drie perioden van twee maanden opengesteld. Alleen tijdens die perioden is het aanvragen van subsidie mogelijk. De beoordeling van alle subsidieaanvragen die tijdens zo’n periode zijn ingediend, wordt gedaan door een onafhankelijke adviescommissie, de Regioboard. In de Regioboard zitten vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid uit de regio Noordoost-Fryslân. De Regioboard kent alle ingediende subsidieaanvragen punten toe. Als de Regioboard voldoende punten aan een project toekent, wordt subsidie aan een project verleend. Let op: Bij een subsidieaanvraag moet een advies van Stichting Qop gevoegd worden. U kunt zo’n advies opvragen door een e-mail met uw projectplan te sturen naar info@qop.nl. Doe dit uiterlijk twee weken voor de sluiting van de openstelling, zodat u nog voldoende tijd heeft om het advies te verwerken in uw subsidieaanvraag!

  • Wat nim ik mei nei it stimburo?

    As jo nei it stimburo geane hawwe jo in stimpas en in indentiteitsbewiis nedich. Mei de stimpas kinne jo stimme yn elk stimlokaal binnen de gemeente.

  • Bijstand

    Bijstand is een uitkering van de gemeente voor mensen die te weinig geld hebben om van te leven. Deze uitkering is geregeld in de Participatiewet. Bijstand is bedoeld voor de noodzakelijke kosten, zoals huur, eten, kleding en een zorgverzekering.

  • Melding maken

    Is er iets kapot in uw woonomgeving? Meld het ons meteen. Dit kan online via Fixi of neem contact op met de gemeente via telefoonnummer (0519) 29 88 88.

  • Folmacht

    As in kiezer net sels stimme kin, kin hy in oare kiezer machtigje dit foar him te dwaan. Dit hjit stimme by folmacht

  • Stimme fanút it bûtelân

    Kiezers dy’t tydlik yn it bûtelân binne, én yn de gemeente Noardeast-Fryslân ynskreaun steane, kinne oanfreegje per brief te stimmen. Dat giet fia de gemeente Den Haag.