Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Gymzaal huren

  De gymzalen verhuren we alleen voor sportactiviteiten. Wij verhuren de gymzalen niet voor kinderfeestjes/verjaardagsfeesten.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven. Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage.

 • Verstopt riool

  Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Meld het direct bij de gemeente.

 • Kabelgoottegel voor oplaadpunt

  Als inwoner van de gemeente West Betuwe kunt u kabelgoottegels laten plaatsen voor het opladen van een elektrische auto. Daar zijn voorwaarden en kosten aan verbonden.

 • Tijdelijke verkeersmaatregelen

  Regel een paar weken voor het afsluiten van een weg of plaatsen van obstakels toestemming. Dat nodig bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, bouwactiviteiten of evenementen.

 • Contact met de gemeente

  Afspraak maken, telefoonnummer, e-mail, contactformulier en gebiedsmakelaar.

 • Subsidie Kernenbudget Kernenbeleid

  Heeft u een idee voor uw dorp of stadje? Staat het onderwerp op de kernagenda en heeft u het onderwerp afgestemd met de Kernagendagroep? Vraag dan subsidie aan.